US AUSTIN GP, prima cursa - 18.11.2012
US AUSTIN GP, prima cursa - 18.11.2012
sb-55-dan |
4 Nov 2019, 14:12
|
||
Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 |
|
||
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|||
Andy_ACS |
4 Nov 2019, 16:53
|
Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.295 Joined: 19 July 04 From: Craiova |
S-au dus vremurile alea, vremurile de aur. Acum e totul mai tacticizat. Acelasi lucru e si la alte sporturi, la fotbal de exemplu. Nu prea mai e jocul ala cu 4 atacanti, cu faze spectaculoase, mai greu.
Sa ne gandim ca la F1 acum se tine cont de cata benzina consumi, sa folosesti doar 3 motoare pe sezon, etc etc. Nu stiu ce se poate face sunt argumente pro si contra la toate, ideea e ca intr-adevar masina conteaza mai mult acum decat in epoca M Schumacher. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Raduchu |
24 Oct 2021, 22:55
|
Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.450 Joined: 21 April 09 |
Max........
|
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
meganus_bicorpus |
25 Oct 2021, 07:55
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase |
Nu a fost o cursa urata dar nici foarte spectaculoasa.
Cei de la coada plutonului sau cei care au tras tare sa prinda macar un punct au facut un pic de spectacol, Alonso cred ca a fost campionul lor.In fata...Max si Hamilton au cedat pe rand locul 1 unul altuia , in final echipa si masina mai bun au hotarat care este invingatorul..MAX! In rest...Ferrari se zbate sa prinda un nemeritat loc 3, Mclaren merge bine si cu masina dar si cu pilotii, Gasly nu a terminat cursa , Renault cu Ocon nu a facut nimic, dar depasiri la limita cu Alonso. |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
vallixx |
25 Oct 2021, 08:57
|
Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.453 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti |
Mda, imi pare rau ca au crapat ambele masini Alpine....Ocon ca Ocon, dar Alonso inca mai are de aratat ..."lucruri". Repet ce am mai zis, tare mi-as dori sa aiba Alpine o masina buna la anul, chiar sunt curios ce mai stie "mosul".
Ciudata faza cu depsirea controversata, Kimi depaseste iesind cu toate cele 4 roti de pe circuit, la limita dar a fost afara, nu cedeaza locul, nu primeste penalizare, dar cand Alonso face la fel (in mod deliberat zic eu, pe principiul...."daca el are voie, atunci si eu" ), i se cere sa cedeze locul. Cum era aia: pai ori suntem golani ori nu mai suntem???? In rest....Max a condus matur, nu mai e tipul ala impulsiv fara rost, masina clar merge bine. A pierdut startul dar strategia echipei a fost la fix. Mercedes a fost aproape dar a mutat o idee mai tarziu. Mi-a placut din nou Dany Ric, dar cred ca poate ceva mai mult. Pilotii Ferrari au mers din nou bine....dar nu sunt "acolo", e clar ca masina nu-i ajuta asa cum ar trebui. Mai sunt 5 curse. Previziuni pentru anul asta? Max sau Lewis? Eu mi-as dori Max. E aproape anul asta, s-a maturizat, are masina buna, echipa buna. Lewis a demontstrat ce a avut de demonstrat...este fara indoiala un pilot exceptional chiar daca a fost ajutat de o masina superioara. This post has been edited by vallixx: 25 Oct 2021, 09:35 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
vallixx |
24 Oct 2022, 08:58
|
Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.453 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti |
Gata si cu Austin, misto cursa.
5 piloti as comenta: 1. Sainz nu m-a convins pana acum si nu o face nici in continuare. Ala-i hal de start dupa ce ai pole? Inteleg ca dupa aia a dat Russell in el, greseala clara a lui Russell, dar din nou....ala e start? 2. Perez nu a aratat nimic deosebit. Da, cu endplate-ul spart, rupt, dar nimic notabil azi....de fapt ieri. 3. Leclerc a facut o cursa buna, dar nu e inca "acolo", Safety Car-ul l-a adus in top, macar a stiut sa ramana acolo. 4. Hamilton bun. Tot hazardul l-a adus in fata, Cu Sainz out, Perez "lovit" si cu Max cu un pit stop ratat, insa a mers bine si a scos tot ce s-a putut din masina. M-a enervat la final ca iar incepuse cu vaitaturile: Max a iesit afara in turn X.....si Y.....si el facea fix la fel, dar asta e Lewis, de aia cred ca le e si antipatic multora. Mie cu siguranta de aia..... 5. Max insa fabulos. Da, masina dominanta, fara discutie, venea peste Hamilton ca InterCity-ul de....Constanta (cred ), insa a devenit matur, nu mai greseste sub presiune, e bun. Merita pe deplin sa fie campion. Naspa penalizarea lui Alonso.....si extrem de ciudate decizii si la FIA. Ne-am vaitat de Massi dar nici cu Suleyman asta nu-mi e frica. Ce treaba are cu siguranta, un endplate rupt la Perez sau o oglinda la Alonso. Si daca totusi, in mod aberant, consideri ca are....atunci de ce pentru unii dai sanctiune si pentru altii nu? This post has been edited by vallixx: 24 Oct 2022, 09:47 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
bucatzel |
24 Oct 2022, 10:16
|
Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.346 Joined: 19 May 08 From: Timisoara |
QUOTE(vallixx @ 24 Oct 2022, 08:58) Ce treaba are cu siguranta, un endplate rupt la Perez sau o oglinda la Alonso. Si daca totusi, in mod aberant, consideri ca are....atunci de ce pentru unii dai sanctiune si pentru altii nu? Pai pentru endplate rupt l-au bagat pe doua ori sezonul asta pe Magnussen fortat la pit. In cursa de azi erau doi care de, se luptau pentru puncte si loc pe podium, asa ca pe astia nu i-au chemat. Mi-a parut rau de Mick, sincer, aia de la Haas is tanpeeti cu diploma. Era cu un loc in fata lui Magnussen, asa ca l-au chemat pe Mick la boxe, i-au dat un alt rand de hard-uri, si l-au trimis sa se spele cu ele pe cap, ca la altceva nu mai pot fi bune hard-urile in ultimul stint. Pe Kevin l-au tinut pena la final cu mediile, ca sa pupe si el doua puncte... Puteau fi patru puncte, daca il tineau si pe Mick, da' cred ca le-ar fi stat in gat sa termine Mick in fata lui Kevin. Si masina aia se vede inca o data ca e un parci cu roti... Pe linia dreapta, cu DRS-ul deschis, se desprindea trenul DRS de el. Ii prindea inapoi pe zona virajata, ajungeau pe linia dreapta, iar se departau de el, rinse, repeat... |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
vallixx |
24 Oct 2022, 14:18
|
Asa au patit si Leclerc si Hamilton....cu DRS-ul deschis si ii pierdea Max pe drum.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
bucatzel |
24 Oct 2022, 15:08
|
Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.346 Joined: 19 May 08 From: Timisoara |
Da mai, da' macar in fata lor era masina echipei campioane, in fata lui Mick erau alte pocnitori pe roti, AlphaTauri si McLaren. La Monza fusese aceeasi faza, Latifi se departa de Mick pe liniile drepte, asta recupera pe viraje, si la Monza nu-s prea multe de-astea. Deci mna, aerodinamica ar mai fi avut poate de unde s-o ia la pila.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
eurocristi |
29 Oct 2022, 08:58
|
Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 16 May 07 From: Oradea |
Alonso și-a recuperat punctele după apel.
Foarte slab arbitrajul în F1 nu că a fost vreodată extraordinar. Într-o vreme FIA se traducea Ferrari International Assistance. |
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
vallixx |
23 Oct 2023, 10:09
|
Gata si americutza.....
Despre castigator...ce sa mai zici, ii face Max pe toti din toate pozitiile. Acum de pe 6. Si echipa e brici la strategie, au mutat imediat cand a fost nevoie, ca sa acopere stop-ul lui Norris, deci merg toate ca unse, n-ai ce sa le faci anul asta....si cred ca inca cativa ani. Despre Perez, se tot vehiculeaza Ricci la anul. Eu cred ca ar fi o greseala, eu nu cred in Ricci. Asta daca e pe bune, daca e doar sperietoarea pentru Checo, atunci e altceva. Lewis a mers bine bine....chiar mi-a placut. Russell, pierdut prin spatiu, ambele masini Ferrari la fel. Ba chiar Leclerc a pierdut pole-ul in primii metri. In sprint l-a ingesuit Max, in cursa i-a dat rusinica Lando. Astept inca prima victorie a lui Lando, cred ca o asteapta si el.....dar se cam lasa asteptata. Nu ii sunt mare fan, dar merge bine, ar merita. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
maho |
23 Oct 2023, 13:44
|
Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.162 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic |
QUOTE(vallixx @ 23 Oct 2023, 11:09) sperietoarea pentru Checo Checo ar avea probabil nevoie de un psihoterapeut priceput, cred ca are un blocaj serios pe partea asta de prea mult timp. L.e.: acu' am vazut, HamHam si Lec au fost descalificati. This post has been edited by maho: 23 Oct 2023, 14:31 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
vallixx |
21 Oct 2024, 14:01
|
Hey hey, au castigat ai mei!
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
maho |
21 Oct 2024, 15:03
|
Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.162 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic |
Cam ciudate (inconstante) unele decizii de penalizare.
|
--------------------
Dacia
1310
|
bucatzel |
21 Oct 2024, 15:06
|
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
vallixx |
21 Oct 2024, 15:34
|
QUOTE(maho @ 21 Oct 2024, 15:03) Eu n-am inteles penalizarea lui Lando, desi intre cei doi il prefer pe Max. Motivatia oficiala cica a fost ca la apexul virajului, Lando nu era in fata, ceea ce.....asa este....dar amandoi au iesit afara. In fine, cum ziceam, hey, hey, au castigat ai mei. Cu "al meu" primul si colegul pe 2. Deci, ma bucur, ca stiu ca sansele sunt putine , desi.....anul asta....Monaco si Monza.....adica fix acolo unde trebuie. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
bucatzel |
21 Oct 2024, 22:47
|
QUOTE(vallixx @ 21 Oct 2024, 15:34) A inteles-o Max, asta e sincer unul din motivele pentru care incep sa cred ca merita pe deplin campionatul asta. Chiar intelege cum trebuie TOATE regulile jocului. E o treaba sa pedalezi una dintre cele mai rapide masini din lume, si sa faci pe avocatul cu regulamentul sportiv. Ce a facut Lando, a fost depasire prin afara circuitului. Dai pozitia inapoi sau penalizare. Ce a facut Max, a depasit limitele circuitului.Daca o faci de prea multe ori, se uita urat stewarzii la tine, si te roaga sa ai grija. Oricum, ma uitam ieri la punctaje, si vad ca Red Bull e la o mustata de a ajunge pe 3. Cat mi-o fi parut mie Perez baiat gigel, deja e prea mult... |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
vallixx |
22 Oct 2024, 12:53
|
Mai, ce sa zic, sunt si nu sunt de acord.
Da, Max a deapsit doar limitele, Lando a depasit alta masina, DAR: Max a depasit limitele in duelul cu Lando....nu e ca si cum era singur p'acolo si a judecat gresit aderenta, franarea, a bautut vantul brusc....etc. Deci cumva Max a incercat....si a reusit...sa manipuleze sistemul. Eu as da penalizari in situatiile astea pentru ca altfel vei deschide usa unor precedente. Orice pilot atacat va apara interiorul, va frana extrem de tarzu ca sa fie in fata la apex stiind foarte bine ca rateaza virajul doar ca sa aiba pretext sa impinga afara pe cel care ataca exteriorul. Adica as diferentia situatiile cand am depsit limitele....asa in cursa, singur, doar din dorinta de a scoate timp cat mai bun....versus situatia cand le-a depasit fiind in duel,....... fix din acest motiv. Ca sa nu incurajez genul asta de defensiva. Adica OK, te las sa impingi daca esti primul la apex.....dar conditia este sa nu ratezi virajul. Daca l-ai ratat....inseamna ca ai fortat incorct defensiva si iti iei si tu niste secunde. This post has been edited by vallixx: 22 Oct 2024, 12:55 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
bucatzel |
22 Oct 2024, 13:00
|
Asta, in vreun regulament viitor. Dar in ala curent, pe care il au ambii la dispozitie, nu e cazul.
De cand e F1, cineva a exploatat regulamentul din fiecare virgula. Asa cum admiram inginerii cand o fac, ar fi corect sa admiram si pilotii. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
meg2s |
22 Oct 2024, 14:18
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.091 Joined: 5 November 15 From: Bucuresti |
QUOTE Max a depasit limitele in duelul cu Lando....nu e ca si cum era singur p'acolo si a judecat gresit aderenta, franarea, a bautut vantul brusc....etc. Deci cumva Max a incercat....si a reusit...sa manipuleze sistemul. Exact! In primul viraj in turul 1 Max nu i-a lasat loc lui Lando - a fost vadita miscarea de a-l scoate in afara pistei (se vede clar pe reluarea din cockpitul RB)... Pierde pozitia la Ferrari ca prostul, pentru ca nu vede nimic in afara de Lando in primul viraj. In duelul din ultimele tururi, este limpede cand franeaza Lando si cand franeaza Max: primul isi putea face corect virajul, al doilea n-avea nicio sansa sa-i lase loc lui Lando in paralel - tocmai pt ca franase tarziu. Practic Lando il fereste pe Max prin exterior. Iar arbitrajul stewarzilor... cum vrea cucul lor! Pentru o manevra ca a lui Max din virajul1/turul1 s-a dat penalizare anul asta; nu mai stiu unde, dar au spus comentatorii. Olandezu' e-n continuare un copchil razgaiat, care desi trebuia sa se fi maturizat pana acum, nu face psihilogic fata situatiilor in care nu are cea mai tare masina si/sau nu mai are cei mai buni timpi pe tur. La-nceput de cariera, cand dadea-n toti pe unde putea, avea scuza lipsei de maturitate si invoca nejustificat "racing-ul". (A se vedea dueluri clasice intre piloti care se respectau reciproc si faceau racing fara sa-si scoata oponentul din joc - cu masini mai dificil de pilotat) Lando l-a ferit de cateva ori deja pe Max, de anul trecut incepand daca nu ma insel. Amintiti-va cum s-au terminat dueluri in care Hamilton de exemplu nu l-a ferit pe Max... |
--------------------
CUPRA
Formentor
(2023) e-Hybrid++ 204CP (Ex) Megane Sedan Privilege (2008) 1.5 dCi 78kW && Megane 4 GT (2018) 1.6 dCi 163CP EDC
(Ex) Skoda Octavia 4 Style++ (2022) 2.0 TDI 150 DSG |
|
maho |
22 Oct 2024, 16:44
|
QUOTE(meg2s @ 22 Oct 2024, 15:18) (A se vedea dueluri clasice intre piloti care se respectau reciproc si faceau racing fara sa-si scoata oponentul din joc - cu masini mai dificil de pilotat) Ca Senna cu Prost? |
--------------------
Dacia
1310
|
meg2s |
22 Oct 2024, 20:18
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.091 Joined: 5 November 15 From: Bucuresti |
Intelege fiecare ce vrea. No comment...
|
--------------------
CUPRA
Formentor
(2023) e-Hybrid++ 204CP (Ex) Megane Sedan Privilege (2008) 1.5 dCi 78kW && Megane 4 GT (2018) 1.6 dCi 163CP EDC
(Ex) Skoda Octavia 4 Style++ (2022) 2.0 TDI 150 DSG |
|
vallixx |
23 Oct 2024, 09:20
|
QUOTE(meg2s @ 22 Oct 2024, 14:18) In primul viraj in turul 1 Max nu i-a lasat loc lui Lando - a fost vadita miscarea de a-l scoate in afara pistei (se vede clar pe reluarea din cockpitul RB)... Pierde pozitia la Ferrari ca prostul, pentru ca nu vede nimic in afara de Lando in primul viraj. Pe regulile actuale....conteaza cine e in fata la apex. Aia e, pana le schimba, astea raman valabile. Cat despre pierderea pozitiei la Leclerc.....pe Max il doare in 14 de Leclerc, nu cu el este in duel in campionat, ci cu Lando. Unicul scop este sa il opreasca pe Lando sa ia mai multe puncte decat el, indiferent cine castiga cursa. QUOTE(meg2s @ 22 Oct 2024, 14:18) In duelul din ultimele tururi, este limpede cand franeaza Lando si cand franeaza Max: primul isi putea face corect virajul, al doilea n-avea nicio sansa sa-i lase loc lui Lando in paralel - tocmai pt ca franase tarziu. Practic Lando il fereste pe Max prin exterior. Asa am zis si eu, insa ce a zis colegul bucatzel etse valid. Pana se schimba regulile, pe setul actual, Max poate primi cel mult un avertisment pentru depasirea limitelor, in timp ce Lando depaseste prin extrior.....chiar daca si Max este tot in exterior. Aia e, Max a manipulat sistemul, pe fonudul unei lipse din regulament. Pana la urma...asta e treaba lor...sa exploateze orice, oricum. QUOTE(meg2s @ 22 Oct 2024, 14:18) Este cunoscuta lipsa de consecventa din deciziile stewarzilor...... This post has been edited by vallixx: 23 Oct 2024, 11:47 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
bucatzel |
23 Oct 2024, 10:08
|
M-am uitat si eu peste transcrierile conversatiilor din cursa.
Lando a mirosit ce s-a intamplat, si i-a rugat pe ai lui sa verifice. Aia, erau deja cu maneaualamaxim, cu mireasa pe masa, i-au zis "mergi inainte colega". De acolo a venit comentariul acru de la final al lui Lando cu "deci era mai bine sa ii dau pozitia inapoi". Era mai bine, mai avea timo sa reincerce depasirea "pe curat". La cum a pus intre el si Max 4 secunde dupa depasire, resurse clar avea in masina. Si-au facut-o cu mana lor. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
vallixx |
23 Oct 2024, 11:56
|
McLaren a cam dat cu strategia in gard big time anul asta. Adica ai pilot cu sanse mari sa ia campionatul, titlul pe echipe e luat deja, RedBulll n-au o masina capabila sa o concureze pe a ta.....si tu ce faci?
Pai acu' ceva curse inversezi pilotii si-i dai lui Oscar prima victorie, desi Lando era inainte cu mult....si automat il privezi de puncte....dupa aia nu-l temperezi pe Oscar cu atacurile la coleg cum a fost la Monza.....si o dai cu papaya rules, acum iti transmite pilotul "bah....ia verifica cu depasirea aia, sa-nu-mi iau dracu penalizare".....si tu ..."n-re tati ce sa fie, da-i bataie".... Da prietene, ok, papya rules, sanse egale, dar nu cand ai un pilot cu sanse mari la titlu si altul cu sanse cel mult teoretice. Maine nu stii ce se intampla, dar azi ai sanse si la un WDC si la un WCC istorice.....si le refuzi ca prostu'. This post has been edited by vallixx: 23 Oct 2024, 11:58 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
bucatzel |
23 Oct 2024, 13:02
|
Interesul echipei nu e WDC. Ala e mai degraba bonus. Asa ca papaya rules si altele de genul sunt chiar de admirat la ei, cata vreme nu se scot unul pe altul din joc, echipa tot asa puncteaza in WCC. Si pe vremea Hakkinen - Coulthard au insistat sa fie cat se poate de fair cu ambii piloti. Si pe vremea Alonso - Hamilton, daca puneau piciorul in prag, nu pupa Kimi campionatul...
This post has been edited by bucatzel: 23 Oct 2024, 13:07 |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
maho |
23 Oct 2024, 13:36
|
QUOTE(meg2s @ 22 Oct 2024, 21:18) Daca ai impresia ca Senna si Prost nu se respectau, inseamna ca esti mai tanar decat credeam si n-ai prins vremurile alea (sau nu stii ce-i ala "racing"). Da, masinile alea erau mai greu de pilotat, dar pilotii se respectau (ca si astia din ziua de azi, n-am dubii), iar regulamentele erau perfectibile, ca si acum. Si nu-s specialist (nici macar pilot) sa vorbesc in cunostinta de cauza, sunt doar pareri din ce-am vazut si ce vad. Nu stiu daca Max chiar a avut timp sa "calculeze" in favorea lui regulamentul in curba aia, dar in final a beneficiat, asta conteaza. Ca pilot, cred ca daca l-ai pune intr-un McLaren, s-ar plictisi pana l-ar ajunge din urma Lando sau Oscar la ora asta, dupa ce si-au facut lectiile bine (in ultimul timp) inginerii lor, comparativ cu cei ai RB. |
--------------------
Dacia
1310
|
mircea_aq |
23 Oct 2024, 15:37
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.966 Joined: 13 October 06 |
Asa se depaseste la capatul backstraight-ului pe COTA:
https://www.youtube.com/watch?v=W1u9WhKaPlQ Cu parere de rau pentru Lando, e baiat bun, dar nu are stofa de campion. A avut vreo 12 tururi sa se hotarasca unde si cum sa atace. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
vallixx |
24 Oct 2024, 08:20
|
QUOTE(bucatzel @ 23 Oct 2024, 13:02) Asa este, insa cu un pic de gandire strategica ai putea sa le bifezi pe ambele. Nu stii ce asi din maneca ar mai putea scoate RB pana la final de sezon, la anul nu se stie ce se intampla, in 2026 nici atat,...deci acum daca le poti face pe ambele.....mi se pare o prostie sa nu incerci. Deci aceasta "papaya rules" nu o vad decat ca pe o clauza sau ceva din contractul cu Piastri, care te impiedica sa favorizezi colegul indiferent de circumstante, pentru ca altfel.....e "no brainer", sincer. Mai ales ca una n-ar periclita-o pe cealalta, adica sa favorizezi un pic pilotul cu mai multe sanse nu are neaparat impact la WCC. Sa inversezi locurile 1 si 2 cand trebuie sau sa NU le inversezi atunci cand e cazul.....tot atatea puncte iti aduce la WCC si ar fi inclinat balanta serios si la WDC. Cumva pe mine nu ma deranjeaza.....sau afecteaza.....gafele strategice ale McLaren. Chiar daca eu sunt cu aia rosii, daca e sa aleg intre Max si Lando.....alegerea e extrem de simpla. Max e doua clase peste Lando la ce inseamna pilotaj si in mod clar, in opinia mea, este cel care merita campionatul anul asta. This post has been edited by vallixx: 24 Oct 2024, 08:36 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
puiutu |
24 Oct 2024, 11:20
|
Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 18 December 10 From: Bucuresti |
QUOTE(meg2s @ 22 Oct 2024, 14:18) Iar arbitrajul stewarzilor... cum vrea cucul lor! Pentru o manevra ca a lui Max din virajul1/turul1 s-a dat penalizare anul asta; nu mai stiu unde, dar au spus comentatorii. Olandezu' e-n continuare un copchil razgaiat, care desi trebuia sa se fi maturizat pana acum, nu face psihilogic fata situatiilor in care nu are cea mai tare masina si/sau nu mai are cei mai buni timpi pe tur. La-nceput de cariera, cand dadea-n toti pe unde putea, avea scuza lipsei de maturitate si invoca nejustificat "racing-ul". (A se vedea dueluri clasice intre piloti care se respectau reciproc si faceau racing fara sa-si scoata oponentul din joc - cu masini mai dificil de pilotat) Lando l-a ferit de cateva ori deja pe Max, de anul trecut incepand daca nu ma insel. Amintiti-va cum s-au terminat dueluri in care Hamilton de exemplu nu l-a ferit pe Max... |
--------------------
Renault
Clio
2014 Expression 0.9 TCe
|
|
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
căutare personalizată
|
||
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 01:37 |