Cum se schimba filtrul de habitaclu(polen, clima)?, Scenic II
![]() ![]() ![]() |
Cum se schimba filtrul de habitaclu(polen, clima)?, Scenic II
dan22y |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 5.511 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
||
--------------------
R
M
8
- B
|
|||
catnico |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 14 April 07 From: bucuresti colentina ![]() |
esti sigur ca ai pus unul cu carbon aCTIV. dupa poze nu!
|
--------------------
renault
Rx4
benzina 2001
- b
|
|
dan22y |
![]()
|
Nu cred ca este cu carbon activ, insa e un reper original Renault.
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
bobby_mates |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 6 August 07 From: Cluj-Napoca, Romania ![]() |
tot asa e si la RX4???
|
--------------------
Renault
Scenic RX4 1.9dCi 75kW
2002
- CJ-92-MAT
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
bineinteles ca nu e cu totu alta masina
in fata pe partea pasagerului sub bord vei gasi minunatia un dreptunghi negru cu un surubel scoti surubelu iese dreptunghiul si cade filtru This post has been edited by tuner: 4 Jul 2008, 18:15 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
rardelean |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 21 February 07 ![]() |
Multumesc Dane pentru sfaturile tale!! Ai o bere de la mine
![]() Nu te opri! Sachimbare de faruri, depistare/schimbare bobine defecte pe cilindrii sau tot ce mai stii sau ai mai facut ne sunt foarte utile! |
--------------------
Renault
Megane Scenic II
2004, 1.5l
|
|
dan22y |
![]()
|
Nici o problema, de aia suntem o comunitate sa ne ajutam intre noi.
Insa cu regret Scenicul l-am vandut, dar in locul lui a venit un megane sedan diesel nou. ![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
naeanb |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 23 September 08 ![]() |
Salut. As vrea sa schimb si eu filtrul de habitaclu la un renaul scenic 1.9 dci din 2003. Ma puteti ajuta cu ceva informatii?
Multumesc. |
--------------------
renault
scenic
2003 1,9 DCI
- cj-xx-FJH
|
|
blez |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 16 May 08 ![]() |
pai prezentarea de mai sus ce are?? scoti capacul de la motor (care se tine in 3 doape.... tragi usor de el din parti in sus si iese... si apoi te uiti dupa cele 2 cleme le rotesti spre stinga... cade capacul... scoti filtrul... bagi filtrul... te chinui un pic sa pui capacul inapoi... pui capacul la motor si gata...
un singur sfat : sa nu uiti sa fie rece motorul sa nu te atingi de blocul motor si sa te arzi ![]() |
--------------------
Renault
Scenic II
2005
- B 60 HRC Renault Scenic II, 2005, 1.9 DCI, 88 kW, 100.000 km
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
QUOTE(naeanb @ 5 Oct 2008, 21:35) Salut. As vrea sa schimb si eu filtrul de habitaclu la un renaul scenic 1.9 dci din 2003. Ma puteti ajuta cu ceva informatii? Multumesc. daca e scenic 1 in fata pe partea pasagerului sub bord vei gasi minunatia un dreptunghi negru cu un surubel scoti surubelu iese dreptunghiul si cade filtru daca e scenic 2 vezi primu post si SIGUR E scenic 2 !!!!! This post has been edited by tuner: 8 Oct 2008, 23:22 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
naeanb |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 23 September 08 ![]() |
@ Blez...vezi ca nici tu nu ai inteles bien din prezentarea de mai sus?...e ca si la RX4, in interior sub bord, nu trebuie scos niciun capac de la motor.
@ Tuner...am banuit ca ar putea fi ca si la RX4, dar nu eram sigur. De ce crezi ca e Scenic2?...este 1 totusi... Va multumesc la amandoi pentru raspuns. |
--------------------
renault
scenic
2003 1,9 DCI
- cj-xx-FJH
|
|
tuner |
![]()
|
anu de fabricatie ma pus pe ganduri....
scenic 1 si rx4 au acelasi bord defapt tot interioru This post has been edited by tuner: 10 Oct 2008, 21:41 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
|
|
tuner |
![]()
|
|
--------------------
am avut o dacie
131o L
|
|
dan22y |
![]()
|
Ca sa fie mai clar pentru cei care vor sa-si schimbe filtrul de polen=habitaclu=clima la Scenic:
Pt. Scenic 1; Rx4: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=147...dpost&p=1935580 Pt. Scenic 2: http://reno.ro/index.php?showtopic=75204&v...ndpost&p=917567 |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
cosmin_meme |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 2 December 09 ![]() |
Daca citeam e din prima aici...nu mai rupeam filtrul de polen incercand sa il scot...oricum super tare ca exista topicul asta data viitoare voi sti cum se procedeaza
|
--------------------
BMW
E30
1990
- B9XXXX
|
|
Bo_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 2 July 09 From: Brasov ![]() |
la safrane ph 2 stie cineva unde e filtrul de polen?
|
--------------------
Renault
Safrane
2000, 2.2 dT, Alize
- ---
|
|
alex462 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 3 March 10 ![]() |
Domnilor, pentru Scenic 3 aveți ceva instrucțiuni? Vă mulțumesc anticipat.
This post has been edited by alex462: 27 Oct 2012, 12:35 |
--------------------
Ford
Galaxy Titanium
2016 2.0 Tdci 180 Powershift Semper fi
|
|
danyos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 30 June 09 From: focsani /vrancea ![]() |
salut baetii
![]() ![]() |
--------------------
scenic 2
renault
2005 dynamique 1.5 dci
- VN 10 XTX danios
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
E unul singur pentru toate scenicurile II.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
danyos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 30 June 09 From: focsani /vrancea ![]() |
mercic R 19
![]() ![]() |
--------------------
scenic 2
renault
2005 dynamique 1.5 dci
- VN 10 XTX danios
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
danyos |
![]()
|
mercic
![]() |
--------------------
scenic 2
renault
2005 dynamique 1.5 dci
- VN 10 XTX danios
|
|
GOGO 5 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 18 February 10 ![]() |
SALUT. AJUTOR! UNDE ESTE AMPLASAT FILTRU HABITACLU LA SCENIC 3
|
--------------------
RENAULT
SCENIC II
2003/1,9DCI/88KW/PRIVILEGE
|
|
daniel liviu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 28 August 16 ![]() |
ajutati-ma cu amplasarea filtrului de aer - habitaclu aer conditionat la un grand 2010
|
--------------------
Renault
grand scenic
1998
- AG 70 DCD
|
|
R19/16v |
![]()
|
|
--------------------
DS
5H
|
renaultscenic2006 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 28 January 16 From: Neunbürg ![]() |
Salutare tuturor .Cine ar putea sa mă lumineze si pe mine cu o informație? La Scénic II in partea dreapta a filtrului pentru habitaclu se află ventilatorul. Este normal ca el sa stea în aerul murdar? Nu ar trebui sa fie situat după filtru?Atașez și o poza
Attached thumbnail(s) 20170131_140052.jpg ( Size: 988.94k ) Number of downloads: 255 |
--------------------
Renault
Scenic
2006
- PF-SM-345
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Ventilatorul trebuie racit.....si e cam greu cu un filtru colmatat!
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
renaultscenic2006 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 28 January 16 From: Neunbürg ![]() |
este prima masina de pana acum care o vad cu ventilatorul inainte de filtru.Mi se pare o prostie ca toata mizeria sa intre in ventilator
|
--------------------
Renault
Scenic
2006
- PF-SM-345
|
|
dan22y |
![]()
|
Obstructionarea ventilatorului duce la un randament slab... majoritatea masinilor sunt asa, insa la scenic este "mai vizibil" ca la altele...
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th March 2025 - 13:19 |