Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages « < 4 5 6 7 8 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Alarmele Cobra

Fuzz
post 23 Oct 2006, 11:31
Post #151


gHIdusul


Group: Members
Posts: 1.013
Joined: 21 October 06
From: RFG




Eu stiu ca se instaleaza modelele astea doar pentru ca se pot pune direct pe cartela. Daca vrei cu telecomanda separata, ia ori Viper ori Ungo, care am auzit eu ca sunt bune.


--------------------
Renault Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp Decembrie 2006 - B-XX-FUZ
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CGB
post 23 Oct 2006, 16:45
Post #152


CGB


Group: Members
Posts: 2.266
Joined: 4 May 05
From: behind




pai as pune io o super alarma (ca am de unde alege), dar imbecilii de la reno (la dealer de unde-am luat masina) mi-au zis ca daca pun altceva in afara de automate sau cobra, adio garantie. d-aia intrebam de alarmele astea doua daca-s mai ieftine prin alta parte.ca de la ei nu iau. uite asa de-al dracu !! sa se spele cu ele pe cap la cati bani cer pa panaramele alea.


--------------------
renault symbol dci 4 roti & suzuki SV650S 2 roti
_______________
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ccezar2004
post 23 Oct 2006, 17:19
Post #153


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.723
Joined: 26 February 05
From: .sk




stai linistit ca daca le gasesti in alta parte nu accepta ... pe langa faptul ca te obliga sa le pui pe alea te si obliga sa le ei de la ei...
am trecut si eu prin asta... desi cred ca foarte curand o sa trec la viper cu toata garantia lor cu tot...


--------------------
Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cipman
post 24 Oct 2006, 19:19
Post #154


Membru autentic


Group: Moderatori
Posts: 1.698
Joined: 3 March 05




Despre alarma Automate pe M2 avem topic la http://www.reno.ro/index.php?showtopic=42037

In topicul de fata ar fi bine sa vorbim numai despre alarmele Cobra. Apropo, mai citeste cineva din urma topicul asta? sunt cel putin trei intrebari care-si au raspuns deja. Unul dintre ele chiar in primul mesaj al topicului.



--------------------
Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
danutz_r
post 28 Oct 2006, 23:21
Post #155


© ...membru cu symbol ™


Group: Members
Posts: 596
Joined: 27 October 06
From: Bucuresti ... u.e




am cobrapac 1,primita cadou, vreau sa stiu daca se poate monta modul pentru ridicarea geamurilor, de preferat in afara retelei renault, si ceva preturi pentru acest modul


--------------------
renault symbol fidji 1.5 dci 80 CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ktmbull
post 15 Nov 2006, 10:57
Post #156


Membru autentic


Group: Members
Posts: 546
Joined: 6 August 05
From: Bucuresti




Cobra mea suna de idioata din ce in ce mai des. Din ce vad cand ma duc la masina e de la senzorii volumetrici. Ce este de facut?


PS. Cum adica nu-mi pot pune alarma decat de la dealer sau intr-un service agreat de reno? Pai daca-mi pun o alarma oarecare la un service oarecare care-i problema?


--------------------
Renault Megane Sedan(2.1), 1.6 16v, Confort Expression+Clima, 2005.
+2 roti.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
roty
post 30 Nov 2006, 16:01
Post #157


Membru autentic


Group: Members
Posts: 605
Joined: 19 May 06




Am si eu o cobra, primita de la dealer la un clio III.

As vrea si eu modulul inchidere geamuri, insa am geamuri cu implus doar pe fata, pe spate fiind electrice dar fara impuls. Se vor inchide si cele din spate din telecomanda (un dealer a zis ca numai la impuls se poate...)? Cat costa acest modul (pentru fata/spate, total)?

Multumesc.


--------------------
Renault Clio 3 2006, 1.4 16V
Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
avathan
post 30 Nov 2006, 16:56
Post #158


eu.


Group: Banned
Posts: 586
Joined: 16 March 05
From: Buc




Cobrele de pe Logan puse in cheie de care sunt ?
si ar trebui sa aiba senzor de soc ? si daca da pe unde ar trebui sa fie ...?


--------------------
a Rosu 1800 - @
unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Cypher4laguna
post 10 Dec 2006, 13:16
Post #159


Honda Driver


Group: Members
Posts: 931
Joined: 2 November 04
From: Bucuresti




Alarmele Cobra sunt cele mai nasoale din lume. Am avut pe masina de serviciu.
Si cand sa-mi pun pe Logan am zis clar ca nu vreau! La banii aia mi-am luat o alarma Eaglemaster CL5100T - telecomanda cu 4 butoane (am avut inainte pe Laguna1 CL2000T si a fost excelenta) pe care am dat 150 Ron... de restu mi-am pus modul de deschidere portbagaj intr-un service de alarme. Si tot am ramas cu bani de o excursie la Sinaia icon_mrgreen.gif

P.S. Pentru cine nu stie, la Dacia Cobra se pune pe cheia de fabrica (care are 2 butoane) si e o singura cheie cu butoane, deci daca pierzi cheia... pierzi alarma!!! excl.gif

P.S. 2 A trecut un an si mai am doar 6 luni de garantie... Oricum garantia nu au cum sa ti-o ia decat la partea de electrica in cel mai rau caz (daca nu esti fraier). Trebuie sa ai gura mare si sa faci scandal, si atunci nu pierzi deloc garantia. Le dovedesti clar ca Viper sau orice alta alarma este tehnic superioara si mult mai fiabila ca aceea agreata de fabrica si ca lucreaza la aceeasi parametri (tensiune, amperaj- deci tehnic nu are cum sa dauneze la sistemului electric) si ca service-ul la care s-a montat alarma este unul autorizat (in cazul meu unul care pune Viper pe masini de 10 ori mai scumpe ca Loganul). In cazul asta nu au ce sa faca, decat daca vor proces, ceea ce nu se intampla.

This post has been edited by Cypher4laguna: 10 Dec 2006, 13:26


--------------------
Honda Civic & Jazz ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
SwatKat
post 11 Dec 2006, 09:00
Post #160


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.087
Joined: 22 June 04
From: eterna si fascinanta RO




QUOTE
P.S. Pentru cine nu stie, la Dacia Cobra se pune pe cheia de fabrica (care are 2 butoane) si e o singura cheie cu butoane, deci daca pierzi cheia... pierzi alarma!!!


Nu, atunci cand schimbi cheia cu totul alarma se pastreaza. Am schimbat eu la SLZ tot ansamblul (chei, incuietori, cip etc.) si nu am pierdut deloc alarma.


--------------------
Skoda O3 FL 1.4TSI DSG 2017
Ex -M2.2, 1.5/100
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DomnulK
post 11 Dec 2006, 10:30
Post #161


ex kAndrei


Group: Members
Posts: 1.403
Joined: 7 September 03
From: Bucuresti




o alarma cobra cu pager exista?..daca da la ce pret ?


--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6 MPI 2004
Asfalt Uscat!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Cypher4laguna
post 11 Dec 2006, 11:56
Post #162


Honda Driver


Group: Members
Posts: 931
Joined: 2 November 04
From: Bucuresti




QUOTE(SwatKat @ 11 Dec 2006, 09:00)
Nu, atunci cand schimbi cheia cu totul alarma se pastreaza. Am schimbat eu la SLZ tot ansamblul (chei, incuietori, cip etc.) si nu am pierdut deloc alarma.
*



Nu ma refeream la schimbul voluntar al cheii... ci la o situatie intalnita mai des. Pierdutul sau furatul cheii. In cazul asta cipul care comanda alarma este furat odata cu cheia si alarma nu mai poate fi comandata. Cei care vor siguranta trebuie sa comande o a doua cheie cu butoane, ceea ce inseamna alti bani dati in plus, pe o alarma care costa mult prea mult deja pentru ce stie si ce face.

QUOTE(kAndrei @ 11 Dec 2006, 10:30)
o alarma cobra cu pager exista?..daca da la ce pret ?
*



Alarmele Cobra sunt "entry level" ca sa nu le zic jafuri. Pe entry level nu gasesti niciodata pager. Or daca tu cauti pager cel mai ieftin e pe alarma MAAT.

This post has been edited by Cypher4laguna: 11 Dec 2006, 11:57


--------------------
Honda Civic & Jazz ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
SwatKat
post 11 Dec 2006, 14:52
Post #163


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.087
Joined: 22 June 04
From: eterna si fascinanta RO




Pai asta ar insemna ca fiecare alarma este facuta DOAR PENTRU UN SINGUR CIP. Ori nu cred ca e asa. De fapt circuitul de inchidere centralizata a masinii e legat de pornirea/oprirea alarmei, adica merg in paralel. De aceea de ex la Megane cand inchizi masina din butonul din interior se armeaza si alarma.

Si atunci, daca schimbi/pierzi cipul de control al masinii - ca pe asta il schimbi - alarma va functiona bine mersi cu noul cip.

This post has been edited by SwatKat: 11 Dec 2006, 14:53


--------------------
Skoda O3 FL 1.4TSI DSG 2017
Ex -M2.2, 1.5/100
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Cypher4laguna
post 11 Dec 2006, 23:44
Post #164


Honda Driver


Group: Members
Posts: 931
Joined: 2 November 04
From: Bucuresti




Da... ideea e ca oricum deja e prea mult> Era mult mai simplu cu 2 telecomenzi. Sunt niste cheltuieli si complicatii inutile. Da.. La Dacia se pot oferi si separat 2 telecomenzi pt. alarma (cu 2 butoane) ca sa nu se faca montajul pe cheie (bineinteles platesti mai mult) si la Renault alarma Cobra e usor mai buna (la dacia nu se ofera senzor de interior, iar la Renault parca e o varianta si cu asa ceva)... Dar e prea scumpa pentru banii pe care ii dai, prea slaba si creaza prea multe dureri de cap.

This post has been edited by Cypher4laguna: 11 Dec 2006, 23:45


--------------------
Honda Civic & Jazz ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
SwatKat
post 12 Dec 2006, 07:58
Post #165


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.087
Joined: 22 June 04
From: eterna si fascinanta RO




Asta cu scumpetea cam asa e...


--------------------
Skoda O3 FL 1.4TSI DSG 2017
Ex -M2.2, 1.5/100
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
hash
post 12 Dec 2006, 12:08
Post #166


calculatorist


Group: Members
Posts: 1.388
Joined: 13 September 04




La cate belele cu montaje nereusite de alarme, eu mi-am pus alarma cobra (de-aia seaca) si nu regret. Nu s-a modificat nimic in cheie, alarma este comandata de UCH. In buzunar port o singura cheie , ceea ce e super.
Pentru restul am Casco.


--------------------
- - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
SwatKat
post 12 Dec 2006, 13:01
Post #167


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.087
Joined: 22 June 04
From: eterna si fascinanta RO




Asa e. Toate alarmele sunt bune intr-o anumita masura. Oricum cam greu sa furi Megane cu totul ca nu mai are cheie. Iar din el de furat cass-ul, sparge geamul, nu sta sa decodeze alarma. Si mie imi place ca e pe cheie alarma si nu car inutil dupa mine multe chestii.


--------------------
Skoda O3 FL 1.4TSI DSG 2017
Ex -M2.2, 1.5/100
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Cypher4laguna
post 12 Dec 2006, 13:26
Post #168


Honda Driver


Group: Members
Posts: 931
Joined: 2 November 04
From: Bucuresti




La Megane e mai de inteles. Nici mie nu-mi convine sa tin cheile de la casa langa cartela la Laguna si deci le tin separat. Atat doar ca Laguna are garaj (deci alarma nu) si Loganul are alarma ca doar il tin afara. Cum am 2 masini inseamna ca exista mai mult de 1 utilizator, iar Loganul are o singura cheie cu telecomanda la inchidere centralizata. De aici si o problema... de ce sa schimb setul de chei pe care il am la mine in fiecare zi??? Ca cealalta cheie nu dezactiveaza alarma. Din acest motiv am zis no way... Si in plus alarma mai ieftina si mai buna pe care mi-am luat-o merita mai mult.

This post has been edited by Cypher4laguna: 12 Dec 2006, 13:31


--------------------
Honda Civic & Jazz ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mario1
post 15 Dec 2006, 16:51
Post #169


Membru incepator


Group: Members
Posts: 7
Joined: 10 May 06
From: Constanta




De ieri sunt posesorul unui Logan si am optat pentru montarea unei alarme, pe cheie, dar am gasit-o montata pe o telecomanda ciudata, alaturi, pe motiv ca "se terminasera" (????).
Alarma este o Cobra AT 7777 si il rog f.mult pe adv_dani, daca are timp sa imi trimita si mie un manual de utilizare, sa ma lamuresc cum functioneaza.
Adresa este minagl@yahoo.com
Mii de multumiri!


--------------------
Dacia Logan - Laureate Plus
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
div10
post 21 Jan 2007, 18:16
Post #170


Membru incepator


Group: Members
Posts: 6
Joined: 24 September 06




cine stie unde e alarma pe megane 2006 pt a vedea ce model Cobra am montat pe masina.
pe factura scrie Pac2, e suficient pt a gasi manualul corect si complet pentru model?
incerc sa modific volumul la armade si dezarmare, dar fara succes, dupa instructiuni de manual xeroxat


--------------------
renault megane 2006, 1.5DCi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gabriel05
post 11 May 2007, 12:30
Post #171


Membru autentic


Group: Members
Posts: 367
Joined: 28 March 07
From: Bucuresti




am o alarma cobra, nu stiu ce model... in afara faptului ca suna foarte incet nu am descoperit ca ar mai avea ceva senzori( de perimetru , de soc...). am alarma montata pe cardul masinii. stie cineva sa imi spuna ... trebuie sa activaz cumva acesti senzori din butoanele cardului? or fi existand acesti senzori? nu va suparati... explicati-mi ca nu ma pricep deloc... multumesc anticipat.


--------------------
Renault Megane Sedan Manager Mai 2007 1,5 dci 85 CP rouge vif
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
roty
post 11 May 2007, 12:44
Post #172


Membru autentic


Group: Members
Posts: 605
Joined: 19 May 06




Daca e primita cadou cel mai probabil nu ai senzori de perimetru.

Senzorul de soc era undeva in zona soferului. Senzorii volumetrici sunt 2 gandacei negri care trebuie sa fie in partea de sus a stalpilor A (cei de la parbriz). Acestia se activeaza si dezactiveaza numai din meniul alarmei sau taind firul smile.gif Ei nu au buton de on/off pe ei.

Alarma are un sistem de meniuri cam greu de urmarit...Are si mnual cred.

Daca vrei si senzori de perimetru cred ca poti apela la firma responsabila de service si probabil te vor lovi cu niste preturi ca de pe marte.

Succes!


--------------------
Renault Clio 3 2006, 1.4 16V
Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
crising
post 11 May 2007, 14:00
Post #173


Membru autentic


Group: Members
Posts: 787
Joined: 16 December 06
From: Danube Delta Gates




Intreb si eu cunoscatorii. Am de ales intre o alarma Cobra montata la dealer, nu stiu tipul alarmei, stiu doar ca se activeaza cu telecomanda de pe cheie si nu are senzori de perimetru, pret 350 cu montaj inclus.
A doua varianta este un Alcar H51 pret 300 fara montaj si daca o aleg pe aceasta pierd garantia pe parte electrica la masina. Deci dintre cele doua ce-mi recomandati?
Multumesc.


--------------------
Mazda 6 2011 Combi 2.0 - TL31...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mars
post 13 May 2007, 09:32
Post #174


meow or never


Group: Moderatori
Posts: 6.364
Joined: 22 January 04




Cobra, clar. la ce iti trebuie senzorii de perimetru? Sa urle daca trece un caine pe langa ea si sa te trezesti cu muraturi si oua aruncate de vecini? Cobra e comandata de cardul masinii si e decenta. Are senzori de interior si de soc. Suficient, zic eu.

P.S. - Pentru cei cu Cobra 3868: se poate dezactiva sunetul alarmei la armare/dezarmare, daca nu va place. Sau se poate seta foarte incet (abia se aude). Eu imi faceam probleme cand veneam noaptea acasa din cauza celor doua beep-uri la armare, ca se auzea ca naiba. Am fost la IPSO si baietii au mesterit pe la butonasul ala si mi-au rezolvat problema rapid.
Daca aflu cumva de pe net cum se face, va scriu.

This post has been edited by mars: 13 May 2007, 09:38


--------------------
Fiat 500 1.2 8V Lounge (2018)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
crising
post 14 May 2007, 07:24
Post #175


Membru autentic


Group: Members
Posts: 787
Joined: 16 December 06
From: Danube Delta Gates




Sunt mai necunoscator in ale alarmelor. Ce fac senzorii de soc si cum se manifesta alarma in cazul acesta?
Cu alarma Cobra im fac probleme ca s-a tot zis aici pe forum ca nu-s stralucite si cateodata suna de aiurea, si cum as putea rezolva lipsa celei de a doua telecomenzi ( pe cheie) avand in vedere ca in viitor vom fi doi utilizatori ai aceleasi masini?


--------------------
Mazda 6 2011 Combi 2.0 - TL31...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
crising
post 15 May 2007, 11:37
Post #176


Membru autentic


Group: Members
Posts: 787
Joined: 16 December 06
From: Danube Delta Gates




Vad ca e cam amortita aceasta sectiune a forumului.
Hai ca revin tot eu cu informatii noi primite de la VC:

- sistemul antiintruziune Cobra 3778 fara telecomanda, este indicat pentru autoturismele Dacia Logan care au inchidere centralizata si are urmatoarele caracteristici:
• greutate totala Kit - 1300g;
• greutatea totala centrala - 490g;
• dimensiuni modul in mm - 75x85x65;
• tensiune alimentare - 12 VCC;
• tensiune sarcina - 9/16 VCC;
• temperatura de functionare - -40° C/+ 105° C; • intensitate acustica - > 118 dB ( d = 1 m); • consum A 12,5 VDC sistem dezactivat - < 2,5 mA; • consum A 12,5 VDC sistem activat - < 5 mA.

Sistemul antiintruziune a fost prevazut din conceptie numai cu senzor perimetric si volumetric. Senzorul perimetric este cel care face sa se activeze alarma la deschiderea unei usi sau a capotei.
Senzorul
volumetric face sa se activeze alarma la orice incercare de patrundere in interiorul masinii, acesta sesizand orice modificare a volumului habitaclului.
Alarmele Cobra 3998/3778 asigura protectie volumetrica prin senzorii de volum si protectie perimetrica prin contactorii care se monteaza pe autoturism.


Deci cei de la Dacia cred ca contactoarele de la usi se numesc senzori perimetrici!!!! Eu stiam ca acestia sunt cei care fac sa sune alarma la apropierea sub o anumita distanta de masina. Gresesc eu? In fine ei poate se gandesc la senzori perimetrici de interior.
Inca o chestia am mai aflat ca nu are senzori de soc, senzori destul de importanti pt mine pentru ca m-am saturat sa tot gasesc tinerii din cartier sprijinindu-mi masina (am gasit si capota infundata). Stie cineva daca aceasta alarma are senzori de soc? daca nu, se pot monta ulterior?
Din punctul meu de vedere o alarma care suna abia dupa ce usa a fost deschisa sau geamul spart si hotul si-a luat ce a avut nevoie nu este alarma. O alarma trebuie sa ma avertizeze inca de la intentia cuiva de a deschide masina.
Am cerut info de la VC pentru ca de la service nu au fost in stare sa-mi prezinte ce poate face alarma.
Astept in continuare pareri si sfaturi cu privire la alarmele Cobra.


--------------------
Mazda 6 2011 Combi 2.0 - TL31...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
costeniuc
post 15 May 2007, 12:01
Post #177


handi-man


Group: Members
Posts: 55
Joined: 26 January 05
From: Bucuresti




crising,
stai linistit. si eu am intrebat la VC despre ceea ce poate sa faca alarma, ce anume contine in materie de senzori si ce senzori se mai pot adauga fata de standard. Totodata, le-am solicitat un manual de utilizare. Bineinteles, raspunsul VC a fost "bagator" in ceata, tot ma trimite catre dealer, care, la randul lui habar nu are ce face alarma, iar manualul "il pot consulta dupa achizitionarea alarmei".
Asa ca, daca aflam cate ceva, ne tinem la curent reciproc.


--------------------
DACIA Logan Prestige 1.6 16v 2007 - B xx XXX
Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate isi omoara toti elevii
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ionut-P
post 15 May 2007, 12:12
Post #178


Membru incepator


Group: Members
Posts: 48
Joined: 24 February 06
From: Roman




Am o alarma Cobra de la dealer si am inteles ca se poate activa sunetul alarmei la activare/dezactivare. Imi poate spune si mie cineva cum activez aceasta funtie. Mentionez ca alarma e cu telecomanda separata de cheie.


--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4 MPI - NT-09-???
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ionut-P
post 16 May 2007, 08:40
Post #179


Membru incepator


Group: Members
Posts: 48
Joined: 24 February 06
From: Roman




NU ma poate ajuta nimeni? Macar un link ceva catre un site de specialitate...


--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4 MPI - NT-09-???
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
hash
post 16 May 2007, 09:05
Post #180


calculatorist


Group: Members
Posts: 1.388
Joined: 13 September 04




Am eu manualul si nu scrie nimic de asta. Poti doar sa activezi/dezactivezi senzorii volumetrici (asta pentru cazul cand lasi un caine in masina)


--------------------
- - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+


9 Pages « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th January 2021 - 17:40
Dacia Server hosting