Exploatare Renault 19, cateva sfaturi
Exploatare Renault 19, cateva sfaturi
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
Dragi forumisti,
Imi permit sa scriu aceste randuri pentru ca sunt unul din fanii Renault 19 si din pacate vad ca inca pe la noi functioneaza destul de bine principiul merge si asa sau merge de Dacie sau e scump original, etc. Mi-a placut masina asta de cand am vazut-o prima oara, mi-am dorit-o cu adevart si mi-am luat-o pe cea rosie acum 7 ani.Intre timp mi-am mai luat una dar este alta poveste. La inceput am facut aceleasi greseli in sensul ca mi-o reparam singur sau cu alti super mecanici in poarta casei, fara scule si fara piesele care trebuiau, puneam piese de Dacie care mergeau, faceam adaptari si alte improvizatii. Pana cand masina mea ajunses un CAZAN adica nimic nu mai functiona asa cum trebuie. In 4 ani am refacut-o si am reusit s-o aduc aproape de perfectiune, dar mai am de lucru ![]() Nu sunt in masura sa judec pe nimeni, dar daca nu le puteti tine pe piese originale si pe service de calitate, asta daca nu va pricepeti bine si aveti scule, nu va cumparati astfel de masina. Renault 19, la origine desenata de Giugiaro, este o masina prea frumoasa si fina incat sa fie maltratata. In plus la aceasta masina functioneaza perfect proverbul acela ''Lenesul mai mult alearga si scumpul mai mult pagubeste'' Deci mai ganditi-va cei care aveti R 19 sau vreti sa va luati una. Va urez la toti cei de aici sa aveti parte de ele si sa va faca cat mai putine necazuri. |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 11:58 |