Audio - Difuzoare, RCAS,RCD, amplif. si altele, tot ce tine de modificari audio Logan
Audio - Difuzoare, RCAS,RCD, amplif. si altele, tot ce tine de modificari audio Logan
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
As dori sa se scrie aici ce sisteme audio si-a montat fiecare pe masina sau ce/cum intentioneaza fiecare sa monteze, ce se potriveste, ce nu, si orice referitor la acest domeniu.
Referitor la difuzoarele care se potrivesc pe logan: pe fatza este loc mai mare decat la solenza, intra dif de 13cm, max 14 in diametru exterior, distanta intre suruburi pe diagonala fiind 14cm (ma refer la suruburile in care cred ca e prins si suportul de plastic, cred ca tot in ala se pot prinde si dif, sau doar in cleme?!). Dif de 10cm de pe solenza nu se potrivesc, sunt prea mici (am si incercat practic cu Sony Xplod XS-F1011). Daca se intentioneaza montarea unor difuzoare de 15.87cm, se poate face o prindere improvizata foarte usor, nefiind necesar decat sa se dea 4 gauri pentru fixarea difuzoarelor; singurul dezavantaj fiind ca nu se mai pot folosi mastile originale ale masinii. Pe spate, distanta pe diagonala intre suruburi este de 14cm, dar intra dif cu diametrul exterior de 15.87cm (6"1/4). Am incercat sa pun Kenwood KFC-1656 si intra la fix, prinderea se poate face prin portbagaj fara a necesita demontarea capacului din interiorul masinii (problema ar fi totusi strangerea suruburilor). La Ambiance nu sunt date gaurile pentru difuzoare in polita din interiorul habitaclului, sunt doar in caroseria masinii, fara precablaj pe spate. Pe fata, este facuta precablarea, mufe cu 2 pini la distanta de 5mm intre ei (stie cineva ce standard este acesta ? am mai vazut si la alte masini). Capacele difuzoarelor se scot destul de greu. A reusit cineva sa scoata capacul/cutia din consola centrala unde vine player-ul ? Am inteles ca sunt atasate de el firele pentru antena, alimentare, si difuzoare fata. |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 07:47 |