Rugaminte ridicare ban?
Rugaminte ridicare ban?
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Nu am rugat pe nimeni si nu am promis nimic...fata de nimeni...singurele fapte sint ca am vorbit cu foarte multi pe PM care mi-au spus ca am gresit ca m-am retras...chiar am insistat la Cristi sa nu posteze,sa nu se interpreteze...
Oricum gestul lui e nobil,s-a gindit poate ca l-am ajutat cu sfaturi sa-si ia masina... Dupa cum am spus,nu voi mai posta...daca va fi cazul voi lua legatura cu userii pe PM sau YMess...asta e ultimul post pe acest forum... Nu am inteles cu perioada de proba ce s-a propus si cu mistourile...TOTI trebuie sa avem aceleasi pedepse indiferent ca sintem useri sau admini dar...nu am inteles de ce a trebuit sa fiu atentionat inca o data de claus sa am ma a a re grija ce vorbesc... Si nu inteleg de ce s-au sters 40% din cei 50% Warn...v-ati recunoscut abuzurile cumva sau...? Numai daca ramineau posturile needitate/nesterse sa se vada ce a fost scris si tot era ceva...ca au fost ofuscati 2 useri s-a ajuns la interpretare eronata? Unde sint acei useri acum?De ce nu mai sint virulenti in continuare?De la megane la sectiunea laguna?Eu nu am scris decit daca am dat si argumente nu asa... This post has been edited by ghetau dan: 5 Apr 2007, 17:25 |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 19:46 |