ban dat pentru ca se poate, de oameni frustrati
ban dat pentru ca se poate, de oameni frustrati
madcos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 17 October 05 From: CONSTANTA ![]() |
am luat ban ca am citat un post anterior.am facut asta de 2 ori. so what?
am fost avertizat ce-i drept, dar nu cu mesaj privat, ci prin editarea postului.nu am obiceiul sa imi citesc posturile. citarea nu am facut-o rau voit, ci ca sa se vada mai bine cui raspund.se pare ca regulamentul este interpretat.vreau ca moderatorului sa i se dea warn si ban. in regulament scrie asa: g) Este de dorit a se evita citarea intregului mesaj al unui utilizator daca acel post se afla imediat deasupra sau la o distanta mica (6-8 mesaje) de locul in care va fi citat. In schimb, se pot cita si comenta pasaje ale unui post din aceeasi subpagina sau se poate folosi adresarea directa catrea un alt utilizator. Respectarea acestui punct duce in final la ocuparea spatiului pe server cu informatie utila in detrimentul celei redundante. d) In cazul in care se observa o incalcare repetata a regulilor 2a, 2b, 2g, 2h si 2i, moderatorii vor avertiza public sau privat utilizatorul in cauza. La a treia avertizare pe aceeasi tema, moderatorul poate dispune blocarea temporara a abilitatii utilizatorului de a trimite mesaje noi. am fost avertizat de 2 ori.si nu prin mesaj.a 2-a oara mi s-a dat ban. sau daca respectati regulamentul: ![]() eu unul, vad multe ban-uri si warn-uri date razna. This post has been edited by madcos: 5 Dec 2006, 16:59 |
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 17:36 |