raspuns la comentarii, ma intreb daca povestea asta se va termi
raspuns la comentarii, ma intreb daca povestea asta se va termi
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
in cadrul acestui topic http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=57540&st=0 mi-au fost adresate cateva intrebari&acuze si comentarii care au prea putin de-a face cu realitatea dar ... cum topicul respectiv este o sa-mi asum riscul sa raspund aici: @AlexV QUOTE tarzy, data trecuta cand aveai probleme cu moderatorii ai stiut sa apelezi la tichetele de suport, acum brusc ai uitat, sau nu ai vrut. lista ta de warnuri era foarte lunga iar acum contine doar 1 warn. oare de ce? raspunsul la problema scaderii warnului l-ai primit in postul numarul 8 din acest topic. topic inchis. asa cum te-ai lamurit din discutia pe PM inainte sa deschid topicul am facut toate demersurile - PM cu moderatorul in cauza, tichet de suport, etc - dar ... nu am primit nici un raspuns. despre lungimea warn-listului poate ar trebui sa discuti cu moderatorii ... nu de alta dar cel putin in cazul meu ... au cam multe "erori". @richie QUOTE MAAAAAMIIIII MAAAAAAMIIIII!!!!! A venit un copil lau, modelatol il cheama si miea luat jucalia si a desenat pe ea niste dungulitse losii si niste cifle ulmate de %. Acuma sunt tlist ca jucalia mea este muldala si eu nu i-am facut nimic lu copilu lau sau lu altsi copii ca sami faca asta. Dal acuma mia cam tlecut supalalaea si ma joc iala cu jucalia mea asa muldala cum e. Ca ...ce sa fac? Alta nu am..... Offtopic: Warn e chestia aia cu dungi si cu 10 % care-mi apare sub nume? Pe motiv de offtopic in sectiunea tehnica? Adevarul e ca m-a stresat ambele saptamani...de cand o am bag de seama ca si la CITIT tot ca un copil retardat te comporti ... in primul post am specificat clar ca QUOTE ... nu vreau ca acest topic sa devina un loc un generator de polemici inutile, vreau doar sa se reglementeze situatia. ... @cristirenault QUOTE pe cuvantul tau ca nu-ti place , hai sa iti zic ceva ca intre stelisti , "bre" am incercat pe bune si nu se poate , atunci incercam si pe ne-bune , poate iese ceva, schimbam din mers tactica de joc..... si ce meci e acum la tv.... hai ca ma uit la meci... uite asa imi mai iau un warn... dar , nu , ca nu am de ce , aici sunt probleme de forum si ce am zis eu cu incercatul are legatura , e o problema clara... Tarzy mai zi si tu ceva, orice , ca oricum problema aia a ta e ca si nerezolvata... uite ca totusi se rezolva, ..... mai greu si numai dupa "circ", dar ... s-a rezolvat @DragosP QUOTE .... Cum spuneam însă acu' câteva zile: QUOTE(DragosP @ 29 Oct 2006, 10:35) ... 2. ...A fost cristirenault, se pregăteşte tarzy. ... parerea mea, a fost o prostie din partea ta ca ai spus treaba asta atunci, acum .... chiar ma intreb foarte serios de unde vine "P"-ul din nick-ul tau @cristirenault QUOTE Stai linistit colegule , nicio problema , esti bine venit printre noi astia, taxatii aiurea-n tramvai.... Crede-ma , nu cunosti regulamentul , mai e o regula , orice moderator are dreptul sa judece orice situatie pe barba lui , asa cum considera el , chiar daca asta nu scrie in regulament ai fost ars regulamentar Deci ca sa inteleg , tu (stoianco) si Tarzy sunteti de pe Dacia Club , bucuros de cunostinta eu sunt pe forum.reno.ro , e bine , one big happy familly eh .,.... ce sa-i facem .... asa suntem noi daciotii mai "marlano-tarani" QUOTE Tarzy , colegule , de ce nu iei 244-le ala si dai si tu niste warn-uri , niste suspend , eu m-am hotarat sa imi iau o TATRA si vin la intalniri... glumesc bineinteles , stai linistit , stii foarte bine ca nu ai ce sa obtii si eu stiu acelasi lucru dar macar ii mai stresez cu cate un topic de genul asta si isi mai pierde cate unul cumpatul si se face de kko... ca asa e frumos... tu sa-i respecti pe ei ... ei au dreptul sa aleaga daca sa te respecte sau nu , dar unii nu se respecta pe ei insisi prin posturi de-alea .... stiti voi de care... cum spuneam mai sus .... se mai rezolva si altfel oricum .... ideea cu warnuitul cu ARO nu e rea, din pacate eu-s om iubitor de pace si-n plus mai si tin la jucarie QUOTE QUOTE(tarzy @ 6 Dec 2005, 17:27) din pacate eu nu o sa mai postez pe acest forum, in masura in care doriti sa-mi comunicati informatii suplimentare va rog sa folositi adresele de email: tarzy@gmx.net si tarzy2005@gmail.com Hai sa ne aducem putin aminte... daca ai avea un pic de "tupeu" (ca sa nu spun coloana vertebrala) ai scoate de la cosul de gunoi tot contextul. oricum ... este de apreciat predilectia ta ptr acel cos, tine-o tot asa si sigur vei avea un viitor stralucit QUOTE Ia uite ... dar cand te bagi in seama pe toate topicurile cu scandal chiar daca nu esti implicat , doar sa-ti dai cu parerea cum e? Cand o sa respecti , vei fi respectat si tu la randul tau, pana atunci ... Moderatorii nu-ti pot scade warn-ul, doar administratorii, daca considera de cuviinta, cu ei trebuie sa discuti. daca sunteti amabil va rog sa-mi specificatati si mie care sunt acele TOATE topicuri scandal!!!???? altfel imi rezerv dreptul sa consider ca tu te bagi in seama de aiurea despre respect, daca nu stiai inca iti spun eu, respectul se castiga, nu se impune. de respect "impus" au partea doar lingaii si "totalitari" @Ake QUOTE Ai deja 11 sau 12 warn-uri, cred ca nu unul in plus sau in minus ar face pe cineva sa te considere "recidivist". Nu cred ca trebuie sa-ti faci griji pentru acel warn. se pare ca si tu stai prost cu CITITUL, oricum ... ptr informarea ta, acele warn-uri au fost anulate pe anumite cauze, printre ele se numara eroarea si abuzul unora dintre moderatori acum .... dragi moderatori va anunt ca accept fara cracnire orice decizie in ceeea ce ma priveste ptr postarea acestui topic. puteti warn-ui, ban-ui fara nici o grija, eu m-am cam lamurit despre ce le poate pielea unora dintre voi, tot ceea ce va rog sa nu-mi mai spuneti articolul din regulament, nu de alta dar o sa fiu tentant sa "contest" si iar va face-ti de bascalie |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 07:57 |