Intrebari condus (incepator)
Intrebari condus (incepator)
razvi |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 18 November 05 ![]() |
Am cautat pe forum si am gasit raspunsurile la multe dintre intrebarile pe care le aveam, dar tot am ramas cu cateva nelamuriri:
1. Cum imi dau seama daca merg subturat si cat de rau este daca o fac? Daca vin la stop intr-a 3a si incetinesc, se face verde, e bine sa o las intr-a treia sau sa bag a 2a, in conditiile in care turatia e pe la 1000 in a 3a? Momentan nu fac asa pentru ca turatia sare pana pe la 2500 atunci cand fac; e din cauza ca dau drumul prea repede la ambreiaj? 2. Cand opresc la stop, este mai bine sa o las pe liber si sa o incetinesc din frana cu ambreiajul ridicat? Acuma bag a doua si franez cu ambreiajul apasat, deoarece din cate stiu eu frana prinde mai bine cu el apasat. Mi-a spus cineva ca e bine sa las ambreiajul cat mai mult liber, in conditia in care eu sunt in general cu piciorul pe el (pe la jumate) si putin timp dupa plecarea de pe loc sa pun frana in caz ca e ceva. Cum e pana la urma? 3. Cum conduc economic? Oricum nu o supraturez pentru ca este in rodaj. 4. Cand parchez, e mai bine sa o las in viteza + frana de mana sau doar cu frana de mana trasa? 5. In oras nu prea am ocazia (si nu vreau) sa trec de 60km/h, adica viteza a 3a pe la 2200-2300 rotatii. Pot sa apara probleme din cauza ca nu bag a 4a si a 5a mai des? 6. Am inteles ca se iau cu a 2a curbele, eu bag a 2a si cu ambreiajul putin apasat accelerez putin cand sunt chiar in curba. E corect asa? Pe drum alunecos se face altfel? 7. Am intalnit la perla doua semafoare unul langa altul, primul avea placuta pentru inainte si dreapta si era rosu, celalat era o sageata spre dreapta si era verde intermitent. Care e faza? Multumesc ![]() |
--------------------
Renault
Symbol Fidji dCi
80CP 2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 11:28 |