Intrebare De Baraj......va Intra Apa In Megane?, pe unde iese apa de condens de la clima?
Intrebare De Baraj......va Intra Apa In Megane?, pe unde iese apa de condens de la clima?
raresss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 11 August 05 ![]() |
de cateva zile am observat ca imi iese apa in masina in partea din dreapta fata. am crezut ca este din cauza spalarii cu pesiune, pe la parbriz cum am mai auzit dar dupa aia mi-am dat seama intr-o cuba ce iesea un firicel de sub bord in partea dreapta. era prea tarziu caci trapa din podea dreapta era deja umeda. acum s-a mai uscat si nici nu am mai pus aerul iar intre timp am saplat-o cu presiune si nu intra apa deloc asa ca e clar ca este apa de condens de la aerul conditionat. apa care cade de pe parbriz se duce intr-o palnie si nu cred ca se uneste cu furtunul pe unde iese apa de condens
asta s-a intamplat imediat dupa ce am fost la service pentru revizie si ma gandesc ca poate fi din cauza ca mi-au dat rotile jos si cand le-au pus la loc poate au prins furtunul si au blocat iesirea (nu cred ca se poate infunda asa singura....) am investiagat si am realizat ca furtunul pe unde iese apa este intrerupt la nivelul podelei, adica sunt doua piese cu un fel de palnie de cauciuc. poate de aia daca furtunul este prins la iesire sau infundat, se umple de apa si incepe sa iasa prin zona acelei palnii in loc sa se duca afara. de aceea vreau sa va intreb pe unde exact iese apa ca sa ma uit sa vad ce se intampla. stiu ca este pe undeva prin fata pe la roti dar as vrea daca stie cineva mai exact sa-mi spuna. cand am cerut programarea la service mi-au zis ca in ultimul timp li s-au mai intamplat cazuri de aceea apelez la voi poate stiti ce este????? |
-------------------- MII 1.5 DCI 100CV
Luxe privilege - rojo fuego |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 05:42 |