Manuale De Uzina Renault, Originale si gratis
Manuale De Uzina Renault, Originale si gratis
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Confrati forumisti, am vazut ca este mare cererea de manuale Renault. Eu le am de la mama lor, in diverse limbi de circulatie, franceza, engleza si spaniola (in functie de modele - MĂŠgane 1 si 2, Laguna 1 si 2, Scenic si RX4, 19, 21, 25, 5 -including manual de uzina preparare R5GTT - Safrane - including V6 Biturbo -, Twingo, si inca cateva).
Le am pe doua CD-uri pe care le pot imprumuta celor interesati sa isi copieze fiecare ce vrea, in functie de masina. De la sfarsitul saptamanii viitoare sunt inapoi in Bucuresti si ne putem intalni sa va dau CD-urile, cu rugamintea sa le recuperez apoi in timp util. Sau imi aduceti CD-uri blank si vi le fac acasa intre alte treburi, ca tot mai am concediu pana in octombrie. |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 14:58 |