Mercedes-Benzu', W124 230E 1991
Mercedes-Benzu', W124 230E 1991
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.063 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Moşu' a venit mai repede anul ăsta.
![]() În urmă cu 3 luni mi-am luat un Z3 pe sub care am stat 2 săptămâni să-l aduc într-o stare tehnică cât mai bună, apoi l-am luat la o tură de Thassos în primul weekend din noiembrie. Bestială senzaţia, 18 grade, insula pustie. M-am întors la 2 grade şi l-am băgat la iernat, timp în care mi-a încolţit ideea că e veche, dar nu destul. Îmi doream una istorică. Aveam căutări salvate peste tot, ebay, mobile, autoscout, nimic care să merite atenţie. Nu eram pretenţios, alle marken, pre-1994, klima, TUV valabil şi neavariată. Dacă era şi de nefumător, parfum. Majoritatea la peste 10k Eur, mai rar sub jumătate din sumă. Într-o dimineaţă deschid buimac telefonul şi găsesc un anunţ pe FB, pe un grup de auto retro. Ceasul era 8 şi un pic, anunţul postat de o oră, deja avea comentarii, like-uri, share-uri, zic l-am ratat. Îl sun totuşi pe om, vorbim puţin, îmi zice că singurul defect e antena electrică care nu mai mişcă. ![]() Sunt la prima interacţiune cu un MB, deci încă descopăr multe lucruri. Am mai cochetat prin 2015 cu ideea achiziţiei unui 230CE, dar n-a fost să fie. Tot din 1991 era. Nici n-am apucat să-l văd. Prima impresie: e mai sofisticat decât mă aşteptam. Închidere centralizată şi tetiere spate cu acţionare vacuumatică, ASD - diferenţial blocabil hidraulic (cu ditai rezervorul sub capotă şi conductele aferente). ![]() ![]() Încă nu l-am ridicat pe elevator, dar se prezintă decent la prima vedere. Are mai puţină rugină decât Z-ul. ![]() Pe A3 mi-a sughiţat de vreo două ori la puţin peste 3000 rpm (pe la 110 kph), sper că n-am exagerat punându-i benzină de 100. Nu am mers mai tare de atât fiindcă gumele sunt din 2009 şi nici vizibilitatea nu excela - omul i-a pus un parbriz original MB, dar SH, şi e destul de sablat/zgâriat. Aş pune unul nou, însă nu ştiu dacă trebuie neapărat original, fiind deja atestată istoric (Ov? ![]() Poate îmi fac timp să ajung la un elevator zilele astea, până atunci strâng piese (filtre şi toate uleiurile, pentru început). Chederul de la uşa şoferului e puţin ciufulit, e pe drum şi acela. ODO 303k ![]() This post has been edited by MyKe89: 17 Dec 2024, 03:38 Attached thumbnail(s) IMG_5345.JPEG ( Size: 489.9k ) Number of downloads: 1040 IMG_5334.JPEG ( Size: 751.16k ) Number of downloads: 1048 |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 11:37 |