Autonomie Zoe cu baterie de 52 kwh
Autonomie Zoe cu baterie de 52 kwh
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.495 Joined: 21 April 07 ![]() |
Salut, ca și posesor de mașină electrică, poate mai sunt persoane interesate de asa ceva, motiv pt care vreau sa va împărtășesc ce consumuri e pot obține cu aceasta mașină. Zilele trecute am făcut o plimbare pana la Constanța, pe A2, deși vroiam sa merg prin localități... La dus, mers cu 90 km/h pe pilot automat, încărcată acasă la 100%... Am ajuns la destinație - zona cazinoului, cu 25% și 84 km autonomie ramasa. Ulterior, am încărcat la Penny Agigea pana la 90%, inițial pe type 2 cu 22 kwh și ulterior pe ccs cu 50 kwh (stația de 50 era ocupata de o tesla model 3 și am schimbat mufa ulterior, când deja aveam 66%). La întoarcere, am mărit viteza la 100, ulterior am mers porțiuni bune cu 110 și 120. De la km 50 s a mers infect, în coloană, dar nu tot drumul. La un moment dat arată 18% bateria, însă am ajuns cu bine la destinație 45 km autonomie rămasă și 10% nivel baterie. Ca și concluzie, mașina nu agreează viteza mare, gen 120 plus..., în schimb cu 100 110 maxim mai mult ca sigur as fi ajuns.
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 04:36 |