Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

[ Outline ] · Standard · Linear+

> Problema "Check Injection-System", Îmi apare eroarea Check Injection-System

Hangover2077
post 12 Apr 2021, 21:46
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare! Am un Laguna 3 2.0 DCI
De curând când am făcut un drum mai lung mi-a apărut cheița in bord cu eroarea "Check Injection-System"
Menționez că mașina trage la fel că inainte, fara niciun simptom.
Am pus un tester pe ea și pe lângă asta îmi mai apare următoarea eroare " Oil Deteriorated"
Eu in trecut am mai avut problema cu aceasta eroare și am rezolvato punând înapoi furtunul de după DPF (cel care citește gazele care ies pe evacuare)
Problema este că furtunul acela este foarte uzat și acum a și crapat și am căutat peste tot sa cumpăr alt furtun dar nu găsesc nicăieri.
Mă poate ajuta cineva?
Menționez că înainte nu îmi apărea eroarea cu "Oil deteriored". Întradevăr trebuie sa schimb uleiul în câteva sute de km că face acuș 10.000 dar nu vad a fi aceasta cauza erorii...am mai citit că eroare asta ar apărea și din cauză că filtrul de particule da fail la regenerare și din cauza acelui furtunas care nu citește gazele apar multe alte erori pe lângă.
Un link...un sfat m ar ajuta foarte mult!
Atașez și poza cu furtunul in aceasta postare.
Mă gândesc că ar fi și dpf-ul pe duca...de regulă eu merg cu motorul turat, nu vede prea des 2.000 ture...de la 2500-3000 mai tot timpul.
Mulțumesc!

This post has been edited by Hangover2077: 12 Apr 2021, 22:07

Attached thumbnail(s)
received_1203072950028009.jpeg ( Size: 499.5k ) Number of downloads: 215

--------------------
Renault Laguna Coupe 2009 - Is 28 Mst
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

Posts in this topic

Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 19:07
Dacia
Loading...