Ads spam, o groaza de reclama
Ads spam, o groaza de reclama
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Salutari,
De cateva zile am observat o crestere exponentiala a reclamelor de pe forum. Eu sunt primul care intelege de ce, dar totusi hai sa pastram si user experience-ul cat de cat la fel. De ce zic asta...au inceput sa apara reclame intercalate cu postarile sau/si ntercalate cu schimbarea paginilor sau/si cu butonul de addreply etc. Cel putin pe mobil, forumul arata infect iar reclamele sunt f multe si nu mai ai cum sa urmaresti coerent un topic. Stiu, o sa ziceti "ad-block"...nu prea vreau. E decent sa ai niste reclame, dar in momentul in care reclamele intervin in UX...devine naspa. Incercati sa le mai cumulati si sa nu vina cu pop-up uri... Personal, imi voi limita folosirea forumului de pe telefon din astfel de motive. Consider ca e o problema tehnica intrucat interfereaza cu folosirea forumului. Daca asta e viata si nu se poate ca finante...atunci, din punctul meu de vedere...pacat!..era un forum drag mie pe care activez de 17 ani. |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 22:27 |