Crash 2020, Pareri si Sfaturi
Crash 2020, Pareri si Sfaturi
4x4 |
![]() ![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Vine sau nu criza?
Se pare ca piata a intrat in euforie, se pompeaza bani la greu, totul urca simultan. Pana cand? Pareri: Nu cred ca exista un substrat real pentru aceste cresteri. Are sa fie foarta multa presiune pusa pe America (china, rusia, iran, korea de nord) Alegerea urmatorului presedinte SUA democrat are mari sanse sa sparga bula. Daca iese Trump, razboi? Mai conteaza? E posibil sa plece inainte din Europa nasolia. Daca corona nu se potoleste usor asa cum spera unii, se va imputi rapid treaba. Cred ca e subestimat in continuare riscul. Sfaturi: Cine a inceput sa mai cumpere aur? Se pare ca toata lumea mai nou, am si eu o mizerie de etf. Ce alte elemente ar mai fi bune de strans? Crypto revine? Tin de bitcoin sa vad daca se duce in 50k in mai si sper la 100k in 2021, cu sanse marite daca chiar vine criza. Zile numarate pentru fiat? Portofolii black swan, in afara de alcol, ce ziceti ca merge bine cu criza? This post has been edited by 4x4: 19 Feb 2020, 23:19 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 22:05 |