Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

[ Outline ] · Standard · Linear+

> Erori clio 3

LaDorna
post 10 Dec 2019, 18:03
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare ,

Am un Renault Clio 3 din 2008 , motor de 1.5 Disel .
Astazi un coleg de birou si-a pus testeru pe masina , am zis ca daca tot a pus el testeru pe masina lui sa pun si eu din curiozitate pe a mea .
La tester mi-a dat 2 erori :

- DF221 -Clutch switch information
- Intermitent
- Necorelare
-DF025 - Conexiune unitate diagnostic preincalzire
- Prezent
- circuit intrerupt

Puteti sa ma ajutati cu aceste 2 erori , eventual sa imi spuneti ce trebuie sa schimb sau de la ce sunt .
Mentionez ca sunt total pe dinafara cu mecanica ( Lucrez in IT ) smile.gif .
As mai avea de mentionat inca 2 probleme . Incalzirea in scaunul din dreapta nu mai merge , cu toate ca la scaunul de la sofer merge fara probleme .
Si inca o mare problema , chiar foarte mare , nu pot circula noaptea cu masina , cred ca daca as aprinde blitu' de la telefon as avea vizibilitate mai mare radmasa.gif . Mai pe scurt , farurile nu imi vad aproape deloc , la faza scurta , la faza lunga nu exista probleme . Mentionez ca am schimbat becurile in speranta ca poate daca iau de la o firma mai buna ( mai scumpe ) poate sunt si mai bune , insa aceasi problema , am schimbat vreo 2/3 seturi de becuri insa tot "chioare" sunt . Plasticul de la far nu e uzat , adica nu cred ca necesita un polis , cred , dar nu vreau sa gresesc , sa nu fie ceva de la lupele de la becuri . Se poate face ceva in privinta asta ?
Va multumesc mult pentru timpu acordat , cat si pentru raspunsuri si imi cer mi de scuze pentru multitudinea de intrebari de NUB ce vi le-am adresat .
O zi/seara cat mai placuta va doresc !

--------------------
Renault Clio 3 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

Posts in this topic
LaDorna   Erori clio 3   10 Dec 2019, 18:03
Adi R5   salut, ai dreptate cu farurile pe faza scurta...si...   27 Jan 2020, 13:19

Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 18:02
Dacia
Loading...