Erori clio 3
Erori clio 3
LaDorna |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 16 August 18 ![]() |
Salutare ,
Am un Renault Clio 3 din 2008 , motor de 1.5 Disel . Astazi un coleg de birou si-a pus testeru pe masina , am zis ca daca tot a pus el testeru pe masina lui sa pun si eu din curiozitate pe a mea . La tester mi-a dat 2 erori : - DF221 -Clutch switch information - Intermitent - Necorelare -DF025 - Conexiune unitate diagnostic preincalzire - Prezent - circuit intrerupt Puteti sa ma ajutati cu aceste 2 erori , eventual sa imi spuneti ce trebuie sa schimb sau de la ce sunt . Mentionez ca sunt total pe dinafara cu mecanica ( Lucrez in IT ) ![]() As mai avea de mentionat inca 2 probleme . Incalzirea in scaunul din dreapta nu mai merge , cu toate ca la scaunul de la sofer merge fara probleme . Si inca o mare problema , chiar foarte mare , nu pot circula noaptea cu masina , cred ca daca as aprinde blitu' de la telefon as avea vizibilitate mai mare ![]() Va multumesc mult pentru timpu acordat , cat si pentru raspunsuri si imi cer mi de scuze pentru multitudinea de intrebari de NUB ce vi le-am adresat . O zi/seara cat mai placuta va doresc ! |
--------------------
Renault
Clio 3
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 18:02 |