Eroare P0094 si P0002 Megane 1.5dCi 63kW, Megane 1.5dCi 63kW
Eroare P0094 si P0002 Megane 1.5dCi 63kW, Megane 1.5dCi 63kW
mnsdaniel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 28 June 17 ![]() |
Salutare colegii,
As avea nevoie si eu de niste sfaturi in caz ca au mai fost proprietari de Megane cu acceasi problema ca si a mea. Dupa cum am spus am un megane 3 1.5dCi 2010 63kW. Problema care o am apare in momentul in care accelerez brusc, cel mai des in treapta 4 si mai ales 5 (in treptele 1, 2 si 3 nu apare) mi se aprinde martorul STOP si textul "Engine Hazard", iar daca nu continui cu accelerarea si o mentin pentru cateva secunde, eroarea dispare, dar chiar si cand imi apare eroarea nu am pierderi de putere. La prima scanare mi-a aparut eroarea "P0002 - fuel volume regulator control circuit range/performance" si "P0094 - fuel system leak detected - small leak "- mi s-a spus ca ar fi probleme cu regulatorul de presiune de pe pompa de injectie si l-am schimbat, problema nu s-a rezolvat. Apoi am facut testul cu pahare gradate sa verific corectia la injectoare, intr-adevar aveam probleme la 3 din 4 injectoare. am reparat injectoarele intr-un service dedicat, problema tot nu s-a rezolvat. Baietii ce mi-au reparat injectoarele mi-au spus ca ar putea fi sensorul ce citeste presiunea pe rampa de injectie, l-am inlocuit dar problema mea tot nu a disparut. Ar mai fi sa repar si pompa de injectie si as avea injectia ca si noua ![]() Attached thumbnail(s) Screenshot_20190930_072339.png ( Size: 112.45k ) Number of downloads: 358 |
--------------------
renault
megane
2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 08:30 |