Probleme Motor/Relanti Clio 2, 1.2 16v 75 CP
Probleme Motor/Relanti Clio 2, 1.2 16v 75 CP
Octavian Bitoiu |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 11 February 19 ![]() |
Salut, de cateva zile am o problema cu masina si anume a inceput sa "imi dea in nas" la turatii joase si viteza mica, plus ca si la relanti are fluctuatii de turatii ca si cum s-ar inneca motorul, nu am mai avut probleme de genul de cand o am si nu stiu care ar putea fii problema.
Are bujii noi Motor 1.2 16v 75 CP Am descoperit ca zenzorul MAP are garnitura ciupita (vezi poze), am incercat un test cu un alt senzor de pe un motor asemanator si am vazut ca nu mai face asa, deci problema sa fie garnitura, sa scape presiune ceva ? Am atasat si niste poze de la un tester "neprofesional" nu stiu daca a luat codul corect de motor de au iesit erorile respective. Astept ceva pareri, mersi. Attached thumbnail(s) senzor_1.JPG ( Size: 44.41k ) Number of downloads: 350 senzor_2.JPG ( Size: 32.99k ) Number of downloads: 358 senzor_3.JPG ( Size: 32.82k ) Number of downloads: 357 tester_1.JPG ( Size: 54.45k ) Number of downloads: 356 |
--------------------
Renault
Clio II Expression
1.2 16V / 2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 14:59 |