Reparatie limitator usa, eliminarea pocniturilor
Reparatie limitator usa, eliminarea pocniturilor
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Intrucat ambele usi din faţă aveau pocnituri repetate la inchidere/deschidere si urmarind acest tutorial https://www.youtube.com/watch?v=Z-5zE85rZ8c&feature=youtu.be m-am hotarat sa schimb/repar sistemul existent.
Initial, am cautat pe cineva sa-mi confrectioneze acele role dupa specificatiile din filmulet, nu am gasit persoana dispusa la asa maruntisuri. La un magazin specializat in piese Dacia am gasit limitatoare de usa pentru Logan (65 lei bucata), complet metalice, am cumparat 2 bucati. Pentru piesa originala, 804310001R sau 804301448R, am primit oferta de 195 lei. Fiecare limitator contine 2 role metalice cu specificatii identice celor de pe Laguna. Rola originala este din plastic si prezinta uzura avansata. Se schimba doar rola care calca pe zona ondulata a limitatorului. Toata operatiunea a durat ~30-40 minute, pentru ambele usi. De pe limitatoarele pentru Logan se pot demonta ambele role (sunt identice dar la momentul cumpararii nu eram sigur de posibilitatea recuperarii si a celei de-a 2-a role). role_limitator_usa.jpg ( Size: 636.79k ) Number of downloads: 1510 limitator_usa_dacia.jpg ( Size: 30.53k ) Number of downloads: 1571 This post has been edited by radunre: 7 Jun 2018, 08:25 |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 20:55 |