Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

[ Outline ] · Standard · Linear+

> Reparatie limitator usa, eliminarea pocniturilor

radunre
post 7 Jun 2018, 08:22
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Tg Mures

Intrucat ambele usi din faţă aveau pocnituri repetate la inchidere/deschidere si urmarind acest tutorial https://www.youtube.com/watch?v=Z-5zE85rZ8c&feature=youtu.be m-am hotarat sa schimb/repar sistemul existent.
Initial, am cautat pe cineva sa-mi confrectioneze acele role dupa specificatiile din filmulet, nu am gasit persoana dispusa la asa maruntisuri.

La un magazin specializat in piese Dacia am gasit limitatoare de usa pentru Logan (65 lei bucata), complet metalice, am cumparat 2 bucati. Pentru piesa originala, 804310001R sau 804301448R, am primit oferta de 195 lei.

Fiecare limitator contine 2 role metalice cu specificatii identice celor de pe Laguna.
Rola originala este din plastic si prezinta uzura avansata. Se schimba doar rola care calca pe zona ondulata a limitatorului.
Toata operatiunea a durat ~30-40 minute, pentru ambele usi.

De pe limitatoarele pentru Logan se pot demonta ambele role (sunt identice dar la momentul cumpararii nu eram sigur de posibilitatea recuperarii si a celei de-a 2-a role).

role_limitator_usa.jpg ( Size: 636.79k ) Number of downloads: 1510
limitator_usa_dacia.jpg ( Size: 30.53k ) Number of downloads: 1571

This post has been edited by radunre: 7 Jun 2018, 08:25

--------------------
Clio III K9K772 / Clio III K9K772 2009 - MS
Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

Posts in this topic

Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 20:55
Dacia
Loading...