Eroare cutie EDC, Check auto gearbox
Eroare cutie EDC, Check auto gearbox
alex74 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 31 May 12 From: Piatra Neamt ![]() |
Salutare,
Am un Grand Scenic III din 2011 (1.5 dci) cu cutie automata EDC achizitionat anul trecut din Romania in luna Octombrie direct de la propietar (care a achizitionat masina de noua din Italia). Masina are acum 89500 km iar in momentul cumpararii am verificat la reprezentanta Renault masina iar km si au fost reali. In Noiembrie mi-a aparut pe bord mesajul ''checkauto gear box'' si am constatat ca ''am pierdut'' vitezele 2, 4, 6 si R. Dupa ce am oprit motorul si am scos cartela cutia si-a revenit - asta fara sa stiu ca asa se procedeaza... Panicat am mers la reprezentanta Renault si nu au gasit nimic. Pentru linistea mea mi-au resoftat calculatorul de la cutie. Toate bune pana in luna Ianuarie cand intr-o dimineata acelasi mesaj ''check auto gear box'' stiind cum trebuie sa procedez am oprit motorul si am scos cartela dupa care cutia si-a revenit. In luna Martie iar aceeasi problema - cand sa plec de pe loc nu mai puteam merge cu spatele - acelasi mesaj. Am repetat procedura si m-am programat din nou la reprezentanta pentru verificare cutie + schimb kit distributie + ulei + filtre. Si de data asta nu au gasit nimic la cutie. Mi-au spus ca au verificat toate circuitele electrice plus ca au plecat pe traseu cu masina + testerul. Nu au nici o explicatie. Singura sansa ar fi ca atunci cand mai apare mesajul sa merg direct la ei - asta sa sa intample cand sunt in oras (Piatra Neamt) si sa se intample in timpul lor de lucru. Mentionez ca colaborez foarte bine cu cei de la reprezentanta Renault pentru ca ne stim de multi ani (anterior am avut un Megane) si tot timpul cand am avut probleme m-au ajutat. Si acum au recunosct ca problema nu e rezovlata. Am mai vazut pe forum ca s-a discutat aceasta problema dar erau masini cu peste 120000 km si nu am vazut ceva similar cu ceea ce se intampla la mine. Multumesc anticipat pentru ceva sugestii. |
--------------------
RENAULT
GRAND SCENIC III
2011
- NT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 01:16 |