Schimb arcuri/amortizoare KYB - Fata sta ridicata
Schimb arcuri/amortizoare KYB - Fata sta ridicata
Boggy22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 3 September 06 ![]() |
Va salut,
Am schimbat astazi toate amortizoarele + flanse/rulment + arcurile(+bascule si bielete antiruliu) si am pus tot KYB (am vrut sa-si revina la stock pentru ca mi se parea cam lasata si atingeam pe drumuri mai dubioase). Problema acum e ca masina sta foarte ridicata in fata vs spate. In fata intre aripa si cauciuc bag toata latimea palmei si mai trebuie sa ridic si un pic din degetul mare sa umplu golul. Ca idee, a trebuit sa cobor farurile 2 trepte sa bata cum trebuie. Am intrebat pe email la Renault inainte sa iau piesele daca masina mea a venit cu PDG din fabrica, dupa VIN, si mi s-a spus ca masina cu VIN-ul asta NU are PDG din fabrica. Asa ca amortizoarele le-am luat pe cele normale. Ca arcuri, sunt singurele KYB pentru 1.5dci si de la Autokarma, si din configuratorul KYB. Schimbul si toata lucrarea s-a facut pe elevator. Am tot cautat pe net si unii spun ca trebuie lasata masina pe greutatea ei, slabite prinderile de pe bucsaraie si apoi stranse la loc. Aparent ar mai ramane tensiune in ele daca sunt stranse pe elevator cu roata coborata(gasisem pe un forum Miata, asa ca nu stiu daca se aplica si la Megane). Sau se mai lasa ele putin in timp? Mecanicul mi-a zis ca "sa vezi maine dimineata ca o sa se mai aseze putin arcurile si o sa mai coboare", dar sunt sceptic ca o schimbare ar fi asa rapida. E posibil si ca arcurile originale sa fi fost slabite pe fata unde e greutatea principala si acum sa fie normal sa mi se para mai ridicata... dar parca tot e prea sus fata vs spate cand ma uit din lateral. Nu e mai bine sa masor distanta dintre sol si locasurile pentru cric, sa vad cu cat difera garda la sol fata vs spate? Revin maine oricum cu niste poze. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 1.5dci 106cp @ 125cp (320nM - pe dyno)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 20:39 |