Laguna 2.0 16V - Laguna 2.0 16V Turbo, Adaugare turbina pe motor aspirat
Laguna 2.0 16V - Laguna 2.0 16V Turbo, Adaugare turbina pe motor aspirat
capcaunu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 23 April 15 ![]() |
Va salut,
Am o Laguna 2 PH2 din 2005 cu motor 2.0 16V benzina, kilometri putini, in stare foarte buna, pe care nu vreau sa o vand foarte curand. Singura mea mica nemultumire este ca nu are prea mare cuplu pentru depasiri din scurt. Da, stiu ca pentru cuplu trebuie diesel dar eu nu vreau diesel si nici nu vreau sa schimb o masina perfect functionala pentru un moft...si sa risc sa ma aleg cu cine stie ce alte probleme la urmatoarea masina. Acum revenind la motivul pentru care postez, as vrea sa adaug turbina pe motorul aspirat pe care il am. (Nu vreau sa schimb cutia de viteze) Nu vreau sa cumpar un motor turbo pe care sa il instalez, pentru ca sunt rare si pentru ca e posibil sa nimeresc unu cu nu stiu cate sute de mii de kilometri pe el. Vreau doar sa imbunatatesc performantele motorului pe care il am. Intrebarea mea este urmatoarea: Care sunt piesele care difera de la motorul aspirat la cel turbo? Mai exact, daca cumpar galerie admisie + galerie evacuare + turbosuflanta + intercooler de la o Laguna 2, 2.0 16V Turbo, ele vor merge instalate pe motorul meu aspirat? Daca da, ce alte componente ar mai trebui modificate? Multumesc anticipat! |
--------------------
Renaul
Laguna II Ph2
2000cc 16V - 2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 13:46 |