Service Restaurare Dacia 1100
Service Restaurare Dacia 1100
raresbucur |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 4 October 17 ![]() |
Bună ziua,
Sunt posesorul unui autovehicul Dacia 1100, modelul fiind din 1969. Aș dori să vă întreb dacă îmi puteți recomanda un service bun ce se ocupă cu restaurări pentru Dacia. Menționez că am sunat în două locuri...nu dau nume...m-au ținut vre-o 10 minute la povești cu pești cât de renumiți sunt ei și deștepți și mi-au cerut 60.000 de euro pentru proiect ca în final să îmi zică că dacă nu am bani de ce mai sun. Nu judec...în fine, bugetul meu este cu mult mai mic în orice caz și de aceea apelez la bunul simț a celor care și-au recondiționat mașina Dacia 1100, 1300 etc. Nu exclud probabil costă un proiect de restaurare 60.000 de euro dacă lipsesc piese, șasiul și tabla sunt mâncate de rugină. Ce pot să vă spun e că la mașina mea nu lipsesc piese, are pete de rugină, consumă ulei, e obosită, veche, a fost 25 de ani mașina de navetă a părinților mei și vreau să o restuarez nu pentru competiții ci să o folosesc ca și mașină de serviciu, de călătorii prin țară și Europa cu soția. Cu respect, Rareș Bucur |
--------------------
Dacia 1100
Dacia 1100
1969
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 10:15 |