Salutari ! Intampinari a unor sunete ciudate
Salutari ! Intampinari a unor sunete ciudate
dave06ZED |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 6 December 15 From: Oradea ![]() |
Salutari forumistilor
![]() Sunetul se aude cand trec peste diferite gropi / denivelari , va zic , un sunet metalic , fier pe fier . Primu lucru pe care l-am facut , a fost sa o bag peste un canal , am verificat tabla care desparte toba de caroserie , sa nu fie desprinsa ca sa atarne pe toba( am mai inlocuit suruburi ruginite ca sa se stranga mai bine de caroseie ), dupa care am schimbat si tampoanele de la esapament pentru ca erau distruse . Dupa ce le-am schimbat a fost redusa miscarea , balansul tobei dar la fel mi se aude acel zgomot , acele lovituri . Intrebarea mea este de unde poate fi acel zdranganit , care se aude extrem de urat in exteriorul masinii (daca inchid geamurile nu se mai aude acel zdranganit , strict in exterior se aude ). As vrea sa aud niste idei , ca dupa ce schimb toata directia nu vreau sa aud nici un zdranganit / bocanit . Va multumesc anticipat ! |
--------------------
Renault
Laguna II , 1.9dCi 79kW/107CP , Privilege
2001
- BH 06 ZED
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 19:33 |