Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

[ Outline ] · Standard · Linear+

> trozneste in zona distributiei

danviteza
post 27 Jul 2015, 13:44
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Este vorba de un Megane 1 2002, 16.16v, 140.000 km ( reali sau nu smile.gif ) distributie schimbata acum 3 ani jumatate - 40 .000 km de la schimb

Ma confrunt cu urmatoarea problema:
La ralanti - mai mult ca sigur si la mers normal - motorul are un tacanit- troznit asemanator unui rulment care are bilele sparte sau lipsa (nu stiu cum sa-l descriu altfel) .

Tacanit - troznitul vine din zona distributiei. Eu m-am gandit ca ar putea fi rola intinzatoare de la distributie.
In momentul de fata masina este in service, au ascultat si ei motorul dar nu au pus un diagnostic sigur. Parerea lor ar fi ca troznitul vine de la axa cu came, de vina fiind niste ,,capace'' pe care stau axele cu came. Asta a fost termenul folosit ,, capace''.

Au stabilit ca vor desface maine chiulasa sa vada despre ce e vorba. Un inginer de la service, mi-a spus ca in cazul in care se dovedeste a fi acele ,,capace'' recomandat ar fi sa schimb chiulasa din cauza incompatibilitatii pieselor cumparate cu chiulasa mea.

Atasez o inregistrare cu telefonul mobil a zgomotului, si o imagine cu zona din care se aude zgomotul ( incercuit cu rosu )

ZGOMOT SCOS DE MOTOR
https://www.youtube.com/watch?v=0j-lcBQ6now&feature=youtu.be

Astept sugestii, pareri. Cand voi rezolva problema, va voi comunica si cauza.

--------------------
Renault Clio IV Estate 2018; Life Evo 1.2 16V
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

Posts in this topic

Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 07:43
Dacia
Loading...