trozneste in zona distributiei
trozneste in zona distributiei
danviteza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 9 April 12 ![]() |
Este vorba de un Megane 1 2002, 16.16v, 140.000 km ( reali sau nu ![]() Ma confrunt cu urmatoarea problema: La ralanti - mai mult ca sigur si la mers normal - motorul are un tacanit- troznit asemanator unui rulment care are bilele sparte sau lipsa (nu stiu cum sa-l descriu altfel) . Tacanit - troznitul vine din zona distributiei. Eu m-am gandit ca ar putea fi rola intinzatoare de la distributie. In momentul de fata masina este in service, au ascultat si ei motorul dar nu au pus un diagnostic sigur. Parerea lor ar fi ca troznitul vine de la axa cu came, de vina fiind niste ,,capace'' pe care stau axele cu came. Asta a fost termenul folosit ,, capace''. Au stabilit ca vor desface maine chiulasa sa vada despre ce e vorba. Un inginer de la service, mi-a spus ca in cazul in care se dovedeste a fi acele ,,capace'' recomandat ar fi sa schimb chiulasa din cauza incompatibilitatii pieselor cumparate cu chiulasa mea. Atasez o inregistrare cu telefonul mobil a zgomotului, si o imagine cu zona din care se aude zgomotul ( incercuit cu rosu ) ZGOMOT SCOS DE MOTOR https://www.youtube.com/watch?v=0j-lcBQ6now&feature=youtu.be Astept sugestii, pareri. Cand voi rezolva problema, va voi comunica si cauza. |
--------------------
Renault
Clio IV Estate
2018; Life Evo 1.2 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 07:43 |