Renault Captur 0.9 TCe XMOD 2015, Martin
Renault Captur 0.9 TCe XMOD 2015, Martin
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
A trecut deja o luna de cand a ajuns masina si mi-am facut timp pentru a incepe un jurnal de bord.
Inainte de Captur a fost un Renault Symbol 1.5 Dci de care am fost foarte multumiti. Din cauza unor imprejurari nefaste am renuntat la Symbol si o perioada ne-am descurcat cu un Opel Astra din 92, apoi am ramas fara nicio masina. Avand totusi nevoie de masina pentru naveta in Bucuresti si neavand buget alocat am ales un Daewoo Matiz pe care l-am exploatat 3 ani. Periodic dand semne de oboseala si rugina inflorea de zor am decis sa schimbam, iar cea mai buna valorificare era progamul Rabla. Avem nevoie de o masina pentru naveta zilnica catre Bucuresti, iar in timpul liber ne place sa mergem la munte de cele mai multe ori ajungem pe drumuri neasfaltate. Am inceput sa ne uitam ce s-ar potrivi. Ne placea cum arata la exterior Dacia Sandero Stepway si Skoda Rapid. Ne-a placut interiorul de la Peugeot 2008. Intr-o sambata dimineata ne-am propus sa vedem si interiorul de la Dacia Stepway si am mers la Autocobalcescu (splai). Mai intai am fost la Renault. La Clio spatiul la locurile din spate este cam mic, portbagaj suficient pentru versiunea break. La Captur ceva mai mult loc la locurile din spate, garda la sol inaltata, portbagaj suficient, ne-a placut foarte mult masina cu totul. Apoi la Megane, ne-a placut foarte mult. Apoi ne-am dus la Dacia. Stepway-ul de test nu era disponibil in acea zi. M-am uitat la Laureate. Si iar m-am uitat. Am avut socul vietii de diferenta la interior. Si am ramas cu gandul la Captur, se potrivea cel mai bine cu ce aceam nevoie. Ne-am hotarat la versiunea Dynamique 0.9TCe, culoarea brun. Ne-am mai uitat si la XMOD si am decis sa acceptam diferenta de pret pentru XMOD datorita Extended Grip. Am dat comanda pe 14 februarie (sambata), iar luni am platit avansul. Termenul estimat era 30 iunie. Pe 19 iunie a fost primita cu drag in familie. IMG_0388_m.JPG This post has been edited by dil: 19 Jul 2015, 10:56 |
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:28 |