In sfarsit am eliminat zornaitul catalizatorului, Iata cum...priviti si va minunati...
In sfarsit am eliminat zornaitul catalizatorului, Iata cum...priviti si va minunati...
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
In prima faza am crezut ca este ceramica sparta.
Dar am avut o mare surpriza sa constat ca...Vezi foto. Nu stiu cum au aparut acolo si de unde sunt acele table.Am crezut ca sunt cuzinetii ![]() Zornaie cam de 50-80 de mii de km(urasc sa folosesc semnificatia k) si ma disperase.Acum e liniste si motorul toarce ca nu-l auzi.Si in ture toarce ![]() Priviti si voi si va minunati. Am taiat teava la 10 cm in aval si asa au aparut acele table in teava(le-am scos cu mana) ca altfel nu stiam de existenta lor.Acea bucata de teava a fost inlocuita pentru ca se gaurea mereu. Mama ta de Renault...dar tot te iubesc. ![]() This post has been edited by jas2: 20 Mar 2014, 15:40 Attached thumbnail(s) table_zornaitoare_catalizator.jpg ( Size: 39.94k ) Number of downloads: 1107 table_catalizator.jpg ( Size: 62.58k ) Number of downloads: 1265 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 07:19 |