Amenda centura ... Contestatie ?
Amenda centura ... Contestatie ?
danslz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 4 August 13 ![]() |
Salut,
Noaptea trecuta am luat o amenda pentru centura. Erau buluc vreo 2 echipaje la intersectia de la piata Crangasi... M-am oprit la semnalul politistului, am prezentat actele... toate bune pana aici. "Ok, suntem in regula cu actele! Dar n-avem centura de siguranta! " - Asa este! Zic eu... Imi spune sa astept in masina pana scrie el procesul verbal. Astept la fel de calm si relaxat. "Aveti 2 puncte amenda. Puteti plati in 48 de ore jumatate. V-am dat cel mai putin !" Ma uit la el empatic, semnez ... si plec relaxat. Acum ... ma cam roade o intrebare... nu era obligat sa imi comunice motivul pentru care m-a oprit in primul rand ? Parca nu aveau voie sa opreasca fara a fi incalcat in prealabil legea. Nu aveam ce sa fac in locul ala sa incalc legea. Erau 2 benzi pe sens, eram in banda corespunzatoare directiei de deplasare fara a atinge linia continua, drumul avea prioritate semnalizata de indicator, circulam cu 35 km/h unde limita era de 30 daca imi aduc bine aminte, de semnalizat nu aveam de ce sa semnalizez fiind incadrat deja, probleme la iluminare sau alte defectiuni ale masinii nu exista. Mi-e scarba... sunt sofer de 2 ani si incerc sa ii inteleg si pe ei ca-si fac datoria la fel ca oricine insa ... hai sa fim oameni ... N-as vrea sa imi spuneti ca a incercat sa imi atraga atentia asupra gravitatii situatiei in eventuala posibilitate a producerii unui accident... va rog... As vrea daca este cu putinta sa ma ajutati cu informatii cu privire la o eventuala contestatie. Multumesc anticipat. |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 01:20 |