problema siguranta bricheta megane iii, ajutor
problema siguranta bricheta megane iii, ajutor
cismarel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 12 January 13 ![]() |
Acum cateva zile mi-am incarcat telefonul in masina si cand am scos incarcatorul din bricheta a ramas inautra siguranta de la incarcartor si piesa metalica care face contactul, iar incercand sa le scot am ars siguranta aparand o mica scanteie. Am panoul de sigurante in compartimentul motor ca in imaginea atasata, numai ca in cartea tehnica apar numai 19 sigurante pe cand in realitate sunt vreo 20 si ceva. Am incercat sa schimb siguranta F19 (25A) care in carte apare de 10. Intr-un alt topic self servce in postul lui 19vik la USM ar arata ca trebuie schimbata siguranta 2 (7.5 A) {pozitii stanga, bricheta,intrerupator blocare usi....} . Dar mie imi merge pozitia stanca si blocarea usilor, problema mea este decat la bricheta. Care siguranta ar trebui schimbata?
Va multumesc ! Attached thumbnail(s) IMG_8369.JPG ( Size: 66.35k ) Number of downloads: 2190 Untitled.jpg ( Size: 251.02k ) Number of downloads: 2402 |
--------------------
Renault
Megane
III/ 2009 Renault Megane III 1.5 DCI 63Kw
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:48 |