Folie protectie touchscreen, Pro sau Contra ?
Folie protectie touchscreen, Pro sau Contra ?
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Vreau sa aflu si eu mai multe pareri d-ale voastre in ceea ce priveste utilizarea foliilor de protectie pentru touchscreenurile capacitive.Lasand la o partea avantajele evidente:protectie impotriva zgarieturilor si altor factori externi,ma intereseaza strict cat afecteaza functionalitatea ?
Cautand pe internet am tot gasit fel si fel de pareri,cum ca folia afecteaza sensibilitatea touchului ( lucru adevarat si dupa parerea mea) si din prisma acestui fapt touchul se va defecta ceva mai repede decat daca ar fi fost folosit fara folie. Totodata in manualul telefonului meu este recomandat ca pentru o performanta optima a touchului sa se indeparteze folia de protectie. Am mai avut acum 3 ani un telefon cu touch, l-am tinut numai cu tipla pe el si la un an s-a defectat brusc touchul,nu mi-a cazut,nu l-am uzat excesiv etc. si in acelasi timp aveam o colega cu acelasi telefon cumparat in aceeasi perioada ,telefon care l-a batjocorit si tot merge impecabil cred ca si la ora actuala. Pana la urma cum e mai bine ? |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 14:59 |