Turbina defecta - posibil sa afecteze motorul?, Turbina a cedat in 20 de km
Turbina defecta - posibil sa afecteze motorul?, Turbina a cedat in 20 de km
scutyeru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 27 December 11 ![]() |
Salut,
Este o duminica neagra pentru mine. mergeam spre Bucuresti si deodata am auzit un zgomot ciudat dinspre motor apoi cand m-am uitat in oglinda am vazut foarte mult fum. Am oprit, mi-am dat seama imediat ca a cedat turbina, insa am facut greseala incepatorului si anume am continuat sa merg sperand ca rezista pana acasa, mai aveam aproximativ 20 de km. In Bucuresti, intr-o intersectie a inceput sa se tureze foarte tare si sa scoata un fum intens, albastru, negru si nu am mai putut sa ii fac nimic. Turbina scotea un zgomot infernal iar in disperarea mea de a incerca sa opresc motorul nu stiu daca am reusit pentru ca la un moment dat am reusit sa ii iau contactul insa turbina s-a invartit si a scos fum pana cand apa a dat pe afara dupa care s-a oprit. Acum... oare mai am vreo sansa ca motorul sa fi ramas intreg? Multumesc. p.s. - scuze, sunt sigur ca s-a mai discutat problema, insa nu mai am capacitatea de a gasi topicurile. This post has been edited by scutyeru: 17 Jun 2012, 17:04 |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1.9 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 13:25 |