Accident cu pieton minor
Accident cu pieton minor
cata82 |
![]()
|
![]() MEMBRU RAPIDIST Group: Members Posts: 450 Joined: 12 November 09 From: Bucuresti - sos. Polona ![]() |
Va salut,
Sambata, 14.04.2012, deplasandu-ma de la Bucuresti catre Slobozia, am avut un accident rutier pe DN3, in localitatea Dor Marunt. Mergand linistit in localitatea Dor Marunt, am ajuns in dreptul unei trecerii de pietoni, dupa ce am trecut de trecerea de pietoni, la circa 60-70 m de aceasta, un minor (tigan) a sarit brusc in fata masini, acrosandu-l cu partea dreapta a autoturismului. Am franat la maxim, in speranta ca il voi evita dar degeaba, l-am luat pe capota, in dreptul farului dreapta. Puradelu era chiar langa maica-sa, maica-sa stand de vorba pe marginea carosabilului. Buimacit si in acelasi timp socat, am sunat la 112. La 10 minute sosesc SMURDUL si Politia. In tot acest timp (in 10 min) s-au strans tiganii si era sa ne ia la bataie, si pe mine si pe sotie. Copilul a avut un mic traumatism cervical si zgarietura pe spate. Au facut masuratorile, au facut fotografii la urmele de franare - 19 m urme franare + carosabil umed iesind viteza intre 50 - 55 km/h, fotografii la dauna masinii - doar farul drept spart. Mi s-a pus aparatul alcooltest rezultatul 0,00. Dupa aceea la spitalul din Lehliu pentru recoltarea probelor biologice (doua fiole sange) si la sectia de politie, din Lehliu, pentru declaratii, eu si sotia. Am dat declaratiile si agentul de politie mi-a zis ca trebuie sa las autoturismul(Dacia Supernova 2001) la ei, in curte, pentru expertiza tehnica ![]() In coditiile in care veneam de la Bucuresti si ma indreptam catre Slobozia iar la Lehliu eram cam la jumatatea drumului, am inceput sa ma enervez si i-am explicat politistului ca nu are niciun drept sa-mi opreasca masina, sunt proprietarul legal al autoturismului, nu am fost vinovat sub nicio forma, nu am consumat alcool si/sau droguri, am ITP valabil pana in luna Decembrie, RCA valabil pana in luna August. Atunci politistul a cedat, mi-a dat masina dar cu conditia sa vin astazi,17.04.2012 sa facem expertiza tehnica. M-am prezentat la sectia de politie, am fost la un service ITP din Lehliu, la luminii e ok, la colana de directie e ok, la suspensie fata/spate ok, frana de mana ok. Singura problema e ca am dezechilibru la franare fata. Una peste alta procentul de franare e de 51%, minim era 50%. Bineinteles expertiza tehnica a fost platita de catre mine ca politia cica nu mai are bani, la fel si dauna-farul drept. Intrebarile mele sunt: 1. Cum poate afecta dezechilibrul franei la *mersul* anchetei, exista riscul retinerii certificatului de inmatriculare ? 2. Cam cat dureaza ancheta si cam la ce sa ma astept ? P.S: NU doresc o asemenea patanie nici dusmanilor, dusmanilor mei si acum dupa 3 zile de la accident tot mai sunt marcat. This post has been edited by cata82: 17 Apr 2012, 19:01 |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 REPARATII RADIO-TV
MEMBRU RAPIDIST |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 23:26 |