Cine, ce este AUTOVEHICULE DE OCAZIE SV (Constanta), Aveti vreo informatie despre aceasta societate?
Cine, ce este AUTOVEHICULE DE OCAZIE SV (Constanta), Aveti vreo informatie despre aceasta societate?
Tetelu1980 |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 20 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Am cautat o sectiune potrivita pentru acest subiect, sper s-o fi neimerit pe cea care trebuie. Daca am dat-o in bara imi cer scuze anticipat.
Asadar stimati colegi, Dat fiind ca si forumul asta este foarte mare ca numar de utilizatori, m-am gandit ca sunt sanse mari sa gasesc pe cineva care sa stie ceva sau chiar sa aiba experienta legata de urmatoarea societate: AUTOVEHICULE DE OCAZIE SV (Constanta) site: http://www.autovehiculedeocaziesv.autovit.ro/ Intreb pentru ca o cunostinta de a mea este foarte tentata sa isi acizitioneze un autovehicul de la ei. Eu unul insa sunt foaaaaarte rezervat, nu stiu de ce, nu am un motiv anume, pur si simplu doar din instinct. Asadar sunt motivare rezervele mele sau amicul meu poate merge linistit sa isi achizitioneze un auto de la ei? Multumiri anticipate pentru pareri! respecte! |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPI
2005
- B-XX-SLT Dacia Logan Laureate 1.4 MPI PH1 (2005) B-XX-SLT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 13:45 |