Montare Roata Rezerva
Montare Roata Rezerva
Antonyo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Acum cateva saptamani am fost nevoit sa montez roata de rezerva.Astept sa imi vina jantele care le-am comandat pe casco iar pana atunci tre sa merg cu roata de rezerva.Problema este ca la clio 3 roata de rezerva are un mecanism destul de complicat (pentru mine).Am dat-o jos cu chiu cu vai dar probleme este cum o prin la loc.
Banuiesc ca stiti ca roata de rezerva este tinuta de un suport prin care trece in cablu iar cablul acela se invasoara intr-un maner de plastic.Chestia este ca in interiorul portbagajului este si o tija de plastic pe care se infileteze o piulita de plastic.Ma rog,cunoscatorii mecanismului cred ca stiu destul de bine despre ce incerc eu sa explic aici ![]() Eu m-ma gandit in felul urmator sa o pun la loc: bag suportul acela in janta sub portbagaj,trag cablul acela prin suportul rotii si prin mijlocul jantei de la roata si o ridic in pana sus,apoi cablul se va infasura singur pe manerul acela de plastic,dupa ce se infasoara fixez manerul de plastic la locul lui in portbagaj si infiletez piulita alba de plastic pe tija din portbagaj pana jos.(cand desfaci roata piulita se ridica pana sus iar cand pui roata la loc,piulita se infileteaza pana jos). Astept sa ma corectati,sigur nu fac bine ![]() |
--------------------
Renault
Renault Arkana 1.3 TCe Techno EDC - 140 CP
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 09:01 |