Arno - My black Passat B7
Arno - My black Passat B7
Catta83 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 15 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut tuturor,
Dupa cativa ani in care Megane-ul m-a slujit cu bune si rele, in toamna am decis ca i-a venit vremea. Nu pot sa zic ca am studiat piata ca sa ma decid pentru noua masina, alegerea in minte era facuta inca de cand am vazut-o prima oara. Trebuia sa vina la sfarsitul lunii ianuarie, dar prin nu stiu ce minune a venit cu 4 saptamani mai devreme, la sfarsitul lui decembrie. Masina este un Comfortline BMT 2.0TDI 140CP CR, M6 Ca optionale: - PH2 - Aer Conditionat Climatronic - WD4- Alarma antifurt - imobilizator electronic - senzor de supraveghere interioara - inchidere confort, back-up horn si protectie antitractare - 6SJ - Capitonaj portbagaj cauciuc-stofa - WXF- Faruri Bi-Xenon cu iluminare dinamica si lumini de drum permanente LED,instalatie spalare faruri,lampi spate in tehnologie LED, placuta inmatriculare spate luminata in tehnologie LED - 8WH - Faruri de ceata cu lumina de viraj - PJ2 - Jante aliaj "Alicante" 7Jx16 - 6XW - Oglinzi exterioare rabatabile si reglabile electric,incalzite ,cu sistem automat antiorbire pe partea soferului - 7X2 - Park Pilot (avertizare acustica pentru obstacole fata/spate) - 6M3 - Plasa Portbagaj - PNB - Sistem de navigatie RNS 315 pentru RCD 310,sistem de navigatie cu monitor TFT cu touch-screen,SD card reader si interfata AUX-IN - RGY - Radio "RCD 310" pentru sistem de navigatie RNS 315 - 8 incinte acustice,antena diversity - 8T2 - Tempomat - PM1 - Volan multifunctional din piele in 3 spite - cu decor din aluminiu,comenzi pentru radio si telefon - 2T2T - culoare Deep black pearleffect Pretul de baza a fost 28.885 EUR, reducere 4%, pret final : 27.729 EUR Am facut pana acum 650 km, ca prime impresii sunt foarte incantat de motor, bi-xenon, tinuta de drum, zgomotul redus la interior (precis se poate si mai bine cu cauciucuri de vara). Masina se simte in largul ei extraurban. In oras un pic greu de manevrat prin parcarile subterane sau locuri mai inguste datorita dimensiunilor (noroc cu senzorii de parcare). Nu m-am obisnuit inca cu sistemul start&stop, sincer nu cred ca il voi folosi foarte des. Sistemul de navigatie cu touchscreen foarte practic, a venit cu harta Europei de Est (inclusiv Romania). Revenind la motor, sunt foarte multumit de felul cum trage (cuplul maxim intre 1750-2500 rpm). Acceleratia este liniara ca si la benzina si este si silentos. Am facut si eu confuzia la inceput si am vazut in alt post ca se face frecvent aceasta confuzie intre modelele Blue si cele BMT(BlueMotion Technology) de la Volkswagen. BMT pastreaza in standard doar sistemul start&stop, sistemul de recuperare a energiei de franare si o functie CB prin care iti este indicata treapta de viteza pentru un consum cat mai mic. De ex la 60-70 km/h imi sugereaza deja sa schimb treapta a 6-a. Modele Blue au in plus grila fata modificata, garda la sol scazuta, pneuri cu rezistenta redusa la inaintare, alte rapoarte ale cutiei de viteze. Atasat si cateva poze cu precizarea ca jantele/cauciucurile sunt cele de iarna. ![]() This post has been edited by Catta83: 10 Jan 2012, 21:25 Attached thumbnail(s) 2011_12_29_16.28.18.jpg ( Size: 1.43mb ) Number of downloads: 1360 2012_01_04_14.59.42.jpg ( Size: 1.43mb ) Number of downloads: 1540 2012_01_04_15.00.33.jpg ( Size: 1.43mb ) Number of downloads: 1581 2012_01_04_15.00.51.jpg ( Size: 1.54mb ) Number of downloads: 1499 2012_01_04_15.02.39.jpg ( Size: 1.55mb ) Number of downloads: 1074 |
--------------------
Passat
negru cu leduri
2012 Ex: Megane II Sedan Privilege 1.6 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 08:17 |