Camping Litoral
Camping Litoral
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
vreau sa merg la mare cu cortul...am mai facut asta o singura data si pot spune ca nu a fost exceptional...sper insa ca dupa ce ma sfatuiti voi sa fie mai bine...pe google am gasit doar detalii legate de zone de campare de prin 2007-2008...se pare ca de atunci lumea nu a mai prea mers cu cortul sau...nu a mai simtit nevoia sa-si expuna parerea...
stiu ca este un topic asemanator pe reno si si ceva caterinca la cafenea insa cred ca aici la calatorii e cel mai potrivit sa intreb si sa primesc raspunsuri serioase si rezonabile asadar...caut loc de camping la mare...neaparat parc (nu vreau sa pun cortul pe plaja sau te miri pe unde altundeva)...obligatoriu curent....si de preferat sa nu merg 1 km ca sa ajung la un fast-food (de exemplu) si nici pana la plaja....deci o pozitie decenta atat in cadrul civilizatiei cat si raportat la plaja...stiu ca e cam greu de gasit dar astept sugestii....multumesc ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 05:55 |