Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

[ Outline ] · Standard · Linear+

> Camping Litoral

Tince1290
post 26 Jun 2011, 12:30
Post #1

Membru cititor

Group: Members

vreau sa merg la mare cu cortul...am mai facut asta o singura data si pot spune ca nu a fost exceptional...sper insa ca dupa ce ma sfatuiti voi sa fie mai bine...pe google am gasit doar detalii legate de zone de campare de prin 2007-2008...se pare ca de atunci lumea nu a mai prea mers cu cortul sau...nu a mai simtit nevoia sa-si expuna parerea...

stiu ca este un topic asemanator pe reno si si ceva caterinca la cafenea insa cred ca aici la calatorii e cel mai potrivit sa intreb si sa primesc raspunsuri serioase si rezonabile

asadar...caut loc de camping la mare...neaparat parc (nu vreau sa pun cortul pe plaja sau te miri pe unde altundeva)...obligatoriu curent....si de preferat sa nu merg 1 km ca sa ajung la un fast-food (de exemplu) si nici pana la plaja....deci o pozitie decenta atat in cadrul civilizatiei cat si raportat la plaja...stiu ca e cam greu de gasit dar astept sugestii....multumesc smile.gif

--------------------
- - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

Posts in this topic

Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd June 2025 - 05:55
Dacia
Loading...