Probleme la livrare de catre dealer
Probleme la livrare de catre dealer
anti77 |
![]()
|
IT Project Manager by day, amateur radio operator by night Group: Members Posts: 104 Joined: 23 May 11 ![]() |
Salutari,
Acesta este primul meu topic. Mi-a sosit joi noul Symbol Prima 1.2 cu electric pack si airbag pasager la dealerul din Cluj. Prima problema ca numai in acel moment mi-a zis reprezentatul vanzari de o taxa de 200 ron pt. numerele rosii... (I-am multumit, si am rezolvat singur, m-au costat 60 ron.)... Nu e vorba de bani, ci de costuri ascunse... Probabil pt. acest motiv nu mi-a vrut sa-mi livreze vineri masina, cica n-au intrat banii inca in banca lor, desi i-am aratat ordinul de plata... Alta problema e ca pachetul legislativ obligatoriu mi l-a vandut pe motiv ca i se pune automat pe factura. (vocea renault a negat ca ar fi obligatoriu sa cumpar acest pachet de la reprezentanta - probabil am sa-l duc inapoi si cer contravaloarea, ca la Cora e la 1/3 din pret). Azi, luni mi-au livrat masina. De joi au scos maneta pt. a misca oglinzile electrice si mi-au montat oglinzi manuale. E ok, ca doar nu mi-am comandat oglinzi electrice... Dar in interior se vad 2 suruburi la manerele de la portiera... E normal? Numai acasa am observat ca daca deschid portbagajul se vede motorul de inchidere centralizata. E normal sa nu fie mocheta pe partea mobila a portbagajului? Mie mi se par deja destul de multe nereguli la o masina noua... In rest masina e ok, singura problema e ce am mai citit si pe alte forumuri, ca nu arata corect nivelul de benzina... |
--------------------
renault
symbol
2011 1.2 16v tel 0726 opt opt cinci cinci unu doi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 15:01 |