Ford transit 2.4 TDCI 140ch
Ford transit 2.4 TDCI 140ch
gAnY |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 6 February 10 From: Paris ![]() |
Pe lângã scumpa mea Laguna, mai detin si un Transit TDCI 140..etc, an 2008.
Decând am luat masina asta, nu am avut o problemã cu ea, ci 1000. Pe la început incepuserã sã mii se aprindã becurile de erori, gen anomalie motor, vanna egr, si multe altele. La 40.000 km a trebuit sã schimb volanta + kitu ambreiaj, era in garantie.. dar eu nu am stiut, am crezut ca are 1 an si defapt avea 2.. Na.. de atunci tot a mai avut ea probleme, cu anomaliile ei, si devenise brad de craciun in bord. Dupa mii d € cheltuiti prin ford service, a fost reparata, numai avea nimic in bord aprins.. Pânã astã-searã, am luat-o sã duc pe cineva.. iar s-a aprins un beculet in bord, si in cartea ei scrie: anomalie motor. Dar sã numai vorbesc cã turbosuflanta se aude mai tare ca la un camion. Suierã.. dar rãu, foarte rãu. Pe scurt, nu vã luati Transit 2.4 TDCI ! celãlalte motoare am înteles cã sunt mai fiabile.. al meu e praf. PS: sunt offtopic?:-S This post has been edited by gAnY: 3 Mar 2011, 21:31 |
--------------------
Renault
Laguna III 2.0 dCI 180 GT 4Control
2008 Renault Laguna II 1.9 dCI 120
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:53 |