Brasov, orasul de poveste..., imn neoficial al Brasovului.
Brasov, orasul de poveste..., imn neoficial al Brasovului.
kxz |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
BRASOV CITY (RE)PREZENT-ARE ,muzical(hip-hop) medieval,cel mai complex DOCUMENTAR INTERNATIONAL despre mozaicul cultural si istoric al BRASOVului . ( IMNul neOFICIAL al BRASOVULUI ).Toti cei aproximativ 300.000 de locuitori ai Brasovului trebuie sa vada aceasta piesa ! CUNOSTETI-VA BRASOVUL ! Trimiteti-va clipul unul altuia ,pina afla tot BRASOVul .Acest clip trebuie sa ajunga in intreaga lume...pentru ca toti sa afle despre Uimitorul BRASOV ! Trimiteti acest clip pe tot mapamondul ca pe o carte de vizita a BRASOVULUI ! THIS IS BRASOV CITY ! Daca esti din BRASOV iti pasa ! Daca nu esti din BRASOV ...atunci e un loc frumos pe care sa-l vizitezi ! BRASOV CITY
Nu uitati sa fredonati refrenul: Brasov, orasul de poveste, inconjurat este de creste, pan' la granite si peste peste secole uimeste. PREZENTA E NOTORIE, RAMANE IN MEMORIE, TE SIMTI CUPRINS DE GLORIE CU ATATA ISTORIE! a aparut si remixul promis si mult asteptat de brasoveni si toata tara. enjoy: ![]() This post has been edited by kxz: 30 Jan 2011, 00:15 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Şi-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorţii mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th May 2025 - 22:23 |