2 probleme: leduri bord + stop dreapta, consola centrala fara lumina/joc semnalz-pozitie
2 probleme: leduri bord + stop dreapta, consola centrala fara lumina/joc semnalz-pozitie
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
In primul rand cer scuze daca mai sunt topicuri despre asta, dar am dat search de-am inebunit si nu gaseste nimic.
Problema 1: La cele 3 rotite de la AC nu mai lumineaza nici un bec brusc. De ars nu cred ca s-au ars toate deodata. Iar la panoul de sigurante nu am vazut sa existe o siguranta numai pt cele 3 rotite. Ce ar fi de facut? Problema 2: La stopul dreapta, cand merg cu farurile aprinse, si semnalizez dreapta, imi face un joc gen ca la LOGAN-TAXI : cand se aprinde semnalizarea se stinge pozitia si invers. Am tot scos stopul am umblat am curatat mergea bine cand aveam stopul in brate, cum puneam stopul la loc, iar facea jocul ala enervant. Nu face tot timpul. Am inteles ca fura masa dar ce e de facut? |
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 10:50 |