Ulei motor 1.5 dCI., Altceva fata de Elf.
Ulei motor 1.5 dCI., Altceva fata de Elf.
Victor_Renault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 31 May 10 From: Bucuresti/Drumul Taberei ![]() |
De regula ce baga producatorul pe gat nu este neaparat si cel mai bun. La toamna vreau sa schimb uleiul si cred ca o sa trec pe Mobil 1, deoarece mi se pare cel mai bun la ora actuala si anume:
Mobil 1 SuperSyn 5W-40 Turbo Diesel http://www.uleidemotor.com/index.php?main_...&products_id=10 Este fabricat in USA, bidonul este gradat in galoane (un bidon are 946 ml), respecta o lista mare de standarde. Cum scrie si in descriere: Ulei Mobil 1 5W40 cu tehnologie Supersyn, formulat pentru motoarele diesel moderne cât şi benzină, care operează în condiţii extreme cum ar fi tractări sau offroad la echipamente heavy duty, e recomandat şi autoturismelor utilizate în condiţii normale. Depăşeşte standardele diesel CI-4 Plus, compatibil Pumpe Deuse 505.01, 506.01, 507.01. Acest ulei este unul dintre cele mai multifuncţionale uleiuri existente. Se poate folosi pentru camioane diesel şi turbo-diesel cu intervale de schimb long life 200.000 km, la peste 18L în baia de ulei. Depăşeşte normele diesel pentru orice autoturism, pentru utilaje şi camioane heavy-duty. Reduce depunerile şi are stabilitate excelentă în condiţii de temperaturi variabile, rezistenţă mare la oxidare. Interval de schimb la 25,000 KM. RECOMANDAT PENTRU: Motoare în regim de autostradă sau în afara autostrăzilor, funcţionând la încărcătură mare sau mica şi viteză variabilă, având performanţe excelente pentru motoarele pe benzină sau parcuri de vehicule mixte. Ar mai fi tot de la Mobil 1: MOBIL 1 TURBO DIESEL 0W-40 1L http://www.oilmag.ro/uleimotor/mobil-turbo-diesel-p-110.html Cred ca este prea mult pentru climatul tarii noastre 0W, iar diferenta de pret este cam degeaba. Ar mai fi Castrol Magnatec sau EDGE Turbo Diesel care baga multi banuiesc care pare bun. Cat despre Elf, cand am vazut pe bidon ca este fabricat la Brasov, am zis lasa. Voi ce bagati? Care vi se pare cel mai bun? |
--------------------
ex. Renault
Clio Expression 1.5 dCi 65 Hp
2003; ex. Mazda 6 2.0 MZR-CD 143 Hp 2007;
ex. Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V 112 Hp 2007; Suzuki Swift Sport 1.6 16V 136 Hp 2013. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:39 |