Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

[ Outline ] · Standard · Linear+

> usa spate dreapta blocata doar din exterior

cretu22
post 14 Jan 2010, 12:38
Post #1

Membru autentic

Group: Members

Buna ziua

Desi am vazut ca s-a mai discutat subiectul, totusi situatia la care solicit ajutorul dvs. difera un pic fata de cele anterioare>.
Faptele:
Posesor Megane Classic 1.6 16 V 2003, inchidere centralizata.
Ieri dimineata, am observat, dupa ce am deschis-inchis usa spate dreapta, ca aceasta nu se mai deschide din exterior, ci doar din interior. Mentionez ca nu am spalat masina in ultima luna, deci exclud o eventuala inghetare a ceva urme de apa pe acolo.
Bun, cum tot aveam drum, am fost la service cu problema mea.
Au demontat baietii fata de usa, broasca cu totul si s-a constatat ca mecanismul de inchidere-deschidere actioneaza la fiecare apasare a butonului telecomenzii, dar clanta exterioara refuza sa deschida usa.Solutia lor:bineinteles, inlocuirea completa a broastei, pentru suma "neglijabila" de aprox. 500 RON piesa +manopera aferenta.
Din studierea broastei respective am observat ca acel "surub" lung si cotit nu este rupt, dar se misca mai in toate directiile (am vrut sa scriu ca se balangane cam mult...) dupa parerea mea.
Cel putin mie nu imi este clar care ar fi mai precis defectul, si cum s-ar putea rezolva, evident fara inlocuirea intregii broaste, si am luat in considerare aici si piesa sh.
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dvs.

--------------------
Renault Laguna 3 1.5 dci 2011
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

Posts in this topic

Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th May 2025 - 12:53
Dacia
Loading...