Intrerupe in mers, De la 2500 - 2800 ture
Intrerupe in mers, De la 2500 - 2800 ture
RaR5 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 25 August 09 ![]() |
Salutare,
am un Renault 5, am motorul de volvo, 1.7 Turbo, si in seara asta cand am iesit in oras am observat urmatoarele chestii: dupa ce s-a incalzit motorul, cam dupa o ora de mers normal, fara aglomeratie, cand turam in 2500-2800 ture, imi dadea in nas. am crezut initial ca este de la traseul de turbo, care da aer cald in turbina (Furtunul de "Rece" este plasat nefericit, trece pe langa blocul motor si admisie si se incalzeste la loc aerul), dar la turatia aia nu ar avea de ce sa intre turbina, ea incepe sa se "incarce" pe la 3200-3400 rot/min. Cand pateam asta, masina intrerupea, dadea in nas, nu mai tragea, ai fi zis ca se impotmoleste in ceva, iar daca schimbam in treapta superioara mergea bine, fiind turatia mai mica, dar cand ajungea la "Punctul critic" 2500-2800 rot/min, iar dadea in nas. Sa fie oare de la traseul de turbo, sau altceva? Am atasat si niste poze, marcate, poate ma poate ajuta unul din voi. Multumesc, Attached thumbnail(s) Motor.JPG ( Size: 80.21k ) Number of downloads: 694 masina.jpg ( Size: 79.51k ) Number of downloads: 710 |
--------------------
Renault
5
GTX, 1.7 B18FT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 08:54 |