Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

[ Outline ] · Standard · Linear+

> Cd blocat in unitate, s'a mai discutat, insa fara rezultat...

geomvp2nite
post 6 Sep 2009, 23:01
Post #1

.

Group: Members
From: Bucuresti

Salut...sunt nou pe forum, desi va urmaresc de ceva vreme. Cu putin timp in urma am achizitionat un renault megane hb 1.6 16v 2004 si m-am hotarat in sfarsit sa devin membru cu "acte in regula". De ceva zile cd-playeru a inceput sa imi faca "figuri"(mentionez ca am varianta tuner list), in sensul ca nu mai vrea sa-mi "ejecteze" cd-ul din unitate plange.gif plange.gif plange.gif .

Stiu ca s-a mai discutat, insa nu s'a ajuns la niciun rezultat...so, vreau sa o rezolvam pe acest topic once and for all!!!

DECI, la inceput mai reactiona...la a-3-a apasare pe butonul "eject" scuipa cd-ul afara, insa acum nimic, nada, niente, ciuciu...ma gandesc sa-mi iau adio de la cd-ul meu cu muzica cu "negrii suparati" sad.gif . Cand apas "eject" se aude sunetul de eroare.

Mentionez ca cd-ul ramas in unitate merge bine, se mai intampla cateodata sa imi dea ERR (inainte de a aparea "ERR" aud un gajait in unitate semn ca se chinuie sa'l citeasca).

Maine cred ca il desfac sa vad ce pot rezolva, masinuta nefiind in garantie. Poate cu ocazia asta curat si cd-playeru'. Sper ca nu v-am plictisit cu postul meu destul de lung si sper sa ma puteti ajuta sa rezolv problema asta "teribilisticioasa" blush.gif

This post has been edited by geomvp2nite: 6 Sep 2009, 23:02

--------------------
renault megane hb 1.6 16v 2004 sport dinamique
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

Posts in this topic

Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th May 2025 - 20:51
Dacia
Loading...