Cd blocat in unitate, s'a mai discutat, insa fara rezultat...
Cd blocat in unitate, s'a mai discutat, insa fara rezultat...
geomvp2nite |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Salut...sunt nou pe forum, desi va urmaresc de ceva vreme. Cu putin timp in urma am achizitionat un renault megane hb 1.6 16v 2004 si m-am hotarat in sfarsit sa devin membru cu "acte in regula". De ceva zile cd-playeru a inceput sa imi faca "figuri"(mentionez ca am varianta tuner list), in sensul ca nu mai vrea sa-mi "ejecteze" cd-ul din unitate
![]() ![]() ![]() Stiu ca s-a mai discutat, insa nu s'a ajuns la niciun rezultat...so, vreau sa o rezolvam pe acest topic once and for all!!! DECI, la inceput mai reactiona...la a-3-a apasare pe butonul "eject" scuipa cd-ul afara, insa acum nimic, nada, niente, ciuciu...ma gandesc sa-mi iau adio de la cd-ul meu cu muzica cu "negrii suparati" ![]() Mentionez ca cd-ul ramas in unitate merge bine, se mai intampla cateodata sa imi dea ERR (inainte de a aparea "ERR" aud un gajait in unitate semn ca se chinuie sa'l citeasca). Maine cred ca il desfac sa vad ce pot rezolva, masinuta nefiind in garantie. Poate cu ocazia asta curat si cd-playeru'. Sper ca nu v-am plictisit cu postul meu destul de lung si sper sa ma puteti ajuta sa rezolv problema asta "teribilisticioasa" ![]() This post has been edited by geomvp2nite: 6 Sep 2009, 23:02 |
--------------------
renault
megane hb
1.6 16v 2004 sport dinamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 20:51 |