Apa calcaroasa la putul din curte, cum fac sa fie potabila?
Apa calcaroasa la putul din curte, cum fac sa fie potabila?
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
salutare,
poate stie cineva si imi da ceva sfaturi, ai mei stau la curte la tara de cam 1 an si ceva, problema e ca la tara nu sunt conditii ca la oras, nu au apa, canalizare, gaze... au un put in curte dar apa este f calcaroasa, nu e una de consumat, ei cel putin consuma apa plata cumparata. cei din sat traiesc aici de o viata si nu au probleme, sunt obisnuiti dar as vrea sa fac cumva sa filtrez acea apa, deci e nevoie de o instalatie cumva. am cautat pe net, sunt niste dispozitive, cam scumpe dar... ce ma intereseaza pe mine e cum sa fac o instalatie sa fac apa normala, am caini aici si ma cam gandesc la ei. daca lasi apa intr-un vas, in timp vasul se albeste de la depunerile din apa si stiu ca dauneaza, plus ca ai mei o folosesc la mancare, normal ca o fierb dar totusi...ii deranjeaza la spalat, etc mentionez ca exista put, nu stiu la ce adancime e apa, asta inseamna ca imi trebuie o pompa cu care sa scot apa, apoi apa sa treaca prin filtre si eventual un robinet de unde sa curca apa buna, cine se pricepe la asa ceva? multumesc de sfaturi |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 08:42 |