Jurnal de bord, o poveste cu SupeRNova
Jurnal de bord, o poveste cu SupeRNova
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Desi suntem pe un forum Dacia, exista putine jurnale de bord ale daciilor.
Daciot cu ceva traditie si experienta dupa 2 dacii berline, am ales o Supernova second hand. Masina imi place de pe vremea cand eram student si aveam o berlina cu perfuzie monopunct. Cand un cunoscut de-al meu si-a scos SN la vanzare, fabricata in 2002, rulata 41.000 km, tinuta la garaj, nu m-am gandit prea mult si am luat-o. De atunci au trecut 2 anisori si ceva, iar pe bord au curs peste 60.000 km in plus. Acum a sarit de 102.000 km. Incidente majore nu au fost, mai putin cel survenit la 99.900 km, cand m-am trezit cu garnitura de chiulasa arsa de la supapa vasului de expansiune blocata pe deschis. In rest, apa, paie si bataie. Intretinere mai ceva ca-n carte, nu mi-am batut nici o data joc de mecanica desi conduc in general rapid si sportiv. Pana una alta las fotografiile sa vorbeasca. img0217forum1280.th.jpgdsc00082txe.th.jpgimg1930st.th.jpgsn2dc.th.jpg This post has been edited by dr_mKe: 9 Jun 2009, 23:27 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 03:15 |