Procedura inmatriculare, rog raspuns urgent
Procedura inmatriculare, rog raspuns urgent
ionut.tanase |
![]() ![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Salut,
Fiindca timpul ma preseaza si nu am timp sa caut voi deschide un topic pe care daca moderatorii il vor considera inutil il pot sterge dar cu rugamintea sa il lase activ cateva zile. Situatia e urmatoarea: - cumparator = EU - Pitesti; - vanzator = SC XXX SRL din ILFOV. - aseara am facut certificatul de radiere si fisa de inmatriculare la un birou de acte auto (singur ... fara proprietar) ; - azi am fost la identificarea RAR; - am toate actele masinii; vanzatorul mi le-a dat din prima zi ; intrucat vanzatorul este persoana juridica va trebui sa imi emita o factura pentru masina si sa puna stampila pe talon la rubrica "Instrainat catre ...". - tot azi vanzatorul va trimite pe cineva de la firma sa ia actele de la mine pentru a merge la circa financiara sa o scoata din evidenta. ![]() ![]() Am observat ca pe cartea de identitate a vehiculului cat si pe talon lipseste stampila si semnatura cand a fost inmatriculata (rubrica unde semneaza Politia)... INTREBARE 2 : o sa intampin probleme la inmatriculare? Intrucat astazi este ziua in care trebuie sa dau documentele, va rog sa acordati atentie acestui mesaj si sa imi raspundeti cat se poate de urgent! VA MULTUMESC! |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 18:40 |