tiida...liniste...nimeni nu are probleme?
tiida...liniste...nimeni nu are probleme?
rdcristi2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 30 September 07 From: bacau ![]() |
ziua buna
va spune un... fost posesor de Renault 11 GTD ''87 nou posesor de Tiida Acenta diesel inainte de schimbare am tot cautat discutii despre probleme... acum dupa o luna si jumatate de la schimbare -la fel nimic-probabil toti sunt multumiti si bine informatii... Personal am trecut usor de la prima la a doua (amandoua fiind diesel) practic scapand de izul de masina SH probabil zic eu asa se simtea si primul propietar de la batranica astfel am scapat de investit in prima (3000 euro) si continui sa investesc in cea noua - nimic nu e gratis (nici mama nu-ia dat pe degeaba lui tata)(sunt inebunit dupa vorba asta-cu scuzele de rigoare) idea era urmatoarea: ca posesor de Tiida nu am gasit nimic ,,activ'' nicaeri. mai activ mi se pare acum la reno 9 si 11 comparativ cu situatia de dinainte de schimbare ma opresc aici - cred ca bat campii in acest mic univers de... sa trezit unul cu Tiida... sanatate si multii...multii km |
--------------------
NISSAN
Tiida
Acenta dCI 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 03:36 |