Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

[ Outline ] · Standard · Linear+

> Renault Laguna 2.0T, Tot aici sunt :)

sebi
post 14 Oct 2008, 15:41
Post #1

Membru autentic

Group: Members

Dupa o pauza ceva mai mare, si dupa ce mi-am schimbat Megane-ul cu un BMW seria 3 din 2005 (provizoriu), am schimbat si masina sotiei..... ma gandeam sa-i iau tot un BMW sau ceva micut, dar se pare ca ii placea mult Laguna II (III nu ii placea). Cu greu am gasit pe stoc afara in urma cu ceva vreme o Laguna 2.0T full, care a venit ieri, ce pot sa zic, masina are tot ce poti sa-ti doresti din punct de vedere confort, Piele alcantara cu piele normala, scaune incalizite/electrice, trapa, clima bi-zone, keyless entry/start, sistem audio cabasse, etc etc etc. Pe masina am pus absolut tot mai putin navigatie.

Ce pot sa zic, masina trage frumos si liniar. Din cate stiu motorul si cutia (6 trepte) sunt identice ca pe Megane-ul RS....

Oricum din punct de vedere dotari/pret in opinia mea brand-ul Renault este pe primul loc.

Revin maine cu poze si alte impresii smile.gif nu am mers decat 10 min ieri cu masina....

This post has been edited by sebi: 14 Oct 2008, 17:33

--------------------
EX Owner: Renault Megane -2005- All black - Prea multe modificari pt a le pune intr-o semnatura :)

Audi A8 4.2tdi Quattro 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

Posts in this topic

Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd May 2025 - 19:05
Dacia
Loading...